Merhaba benim günlük olarak oluşan bir metin belgem mevcut klasörümün içerisinde örnek şu şekilde;

Burada gördüğünüz metin belgeleri günlük olarak oluşuyor ve içerisine bazı şeyleri kaydediyor bende onu php sisteminde şu şekilde okuyorum;

Bu kısmın php koduda şu şekilde işinize yararmı bilmem;

<? $tarih2 = date('d-m-Y'); ?>
    <center>
                        <form method="post">
                            <? echo $sonuc; ?>
                                <form method="post">
                                    <?
                                        $dosya = fopen('logs/'.$tarih2.'.ini', 'r');
                                        $icerik = fread($dosya, filesize('logs/'.$tarih2.'.ini'));
                                        echo "<textarea name='hataeklenti' class='arda'>$icerik</textarea>";
                                        fclose($dosya);
                                    ?>
                            <br><button type="submit" name="guncelle-loglar" class="btn btn-primary">Giriş Loglarını Güncelle</button></br>
                        </form>
  </center>
Şimdik her şey çok güzel fakat benim oyundan günlük olarak kaydettirdiğimiz metin belgeleri ayın ilk 9 gününde metin belgesinin ismini şu şekilde kaydediyor

1-01-2022 | 2-01-2022 | 3-01-2022 | 4-01-2022 | 5-01-2022 | 6-01-2022 | 7-01-2022 | 8-01-2022 | 9-01-2022

benim
$tarih2
sorgusu ise tarihi şu şekilde çekiyor;

01-01-2022 | 02-01-2022 | 03-01-2022 | ...

$tarih2
sorgusu günün başına 0 koyduğu için ilk 9 günde ben php'den klasörün içerisindeki metin belgelerini sitemde okutamıyorum bunu nasıl yapabilirim acaba kolay bir yöntemdir sanırım başındaki 0 silmemiz gerekiyor