Merhaba arkadaşlar, yorum backlink sistemidir. Bonus olarak 220k link eklidir. Sistemden bahsetmek gerekirse. Wordpress sitelere yorum olarak backlink göndermenize yarar. 2 adet bot bulunmaktadır. Site Kontrol ve gönderim botu. Kontrol botu ile kendi datanızı oluşturup işlemleri yapabilirsiniz.

TEST DEMO İÇİN PM ATABİLİRSİNİZ.

PHP ALT YAPILI - ULTRA HIZLI -KİRALAMA DEĞİL TAMAMEN SİZE AİT - AÇIK KAYNAK -

FİYAT: 1200 TL

DAHA GELİŞMİŞ FARKLI BİR SCRİPTİMİZİ İNCELEMEK İSTERSENİZ :

Kullanım Videosu :
https://youtu.be/w0DxgK0z4ZU?si=sTjggrdYPAcQ1vPZ

dead86 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı, arkadaş uzak bağlanıp kurulumunu yaptı detayları anlattı. Kendisine teşekkür ederiz.
erdem21 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı temiz ve sağlam sistem
Bebeim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink botu alındı, çok ilgili arkadaş teşekkürlerimi sunuyorum
Bestseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot alındı. Herşeyi ile ilgilendiği ve ek desteği için teşekkürler.
Emirr_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script alındı satış öncesi ve sonrası gayet ilgili biri ayrıca script stabil bir şekilde çalışıyor a++
jeriko1971 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot Alındı, Detaylı scriptlerin anlatım yapıldı...Çok ilgili bir arkadaş.
kralyazar33 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok ilgili bir arkadaş gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz
Bestseo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aldığım Yorum backlink botu kullanım deneyimlerimi kısaca sizlerle paylaşayım.
Öncelikle programı bize sağladığı için @ByHazerfen; teşekkür ederim. Her daim desteğini hiç eksi etmedi.
Ahrefs veya semrush kullanarak sağlam sitelerin backlink aldığı yerleri tespit etmelisiniz.
Ahrefs zaten size backlink alınan yerleri kolayca filtrelemenizi sağlıyor.
Ardından oluşturduğunuz listenizi yazılıma ekleyip anahtar kelimelerinizi belirledikten sonra tek yapmanız gereken çalıştırmak.
Hem kullanımı kolay hem de kendi belirlediğiniz liste üzerinen backlink alma şansını yakalıyorsunuz.
Böylece spam olabilecek domainlerden gelecek backlinkleri de baştan elemiş olursunuz.
Emphatic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş sağolsun yeni güncellemeyi uygun bir ücret ile bizzat kendisi uzaktan bağlanarak kurulumunu gerçekleştirdi. Ayrıca yine sağolsun sadece rica etmemiz yetti, anlamadığımızı belirtince iki defa da farklı günlerde uzatkan bağlanarak, 1 saate yakın süre ile nasıl backlink bulunur, nelere dikkat etmemiz gerekir tüm bunlar hakkında uygulamalı olarak anlattı. Aldığı para sonuna kadar helali hoş olsun.
S3m1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem alındı gayet başarılı
nalan74 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yorum bot alındı. İlgili arkadaş, tüm detaylar hakkında bilgi verip kurulumu gerçekleştirdi. program temiz kodlanmış, kullanımı kolay. Tavsiye ederim.
Ozeken_Turizm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
demo denendi ve satın alındı cok ilgili aradaş en az 3 kere pc ye baglanıp anlamadıgım yerleri gösterdi tşk ederim
PIT adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alınmıştır. Arkadaş çok ilgili çok teşekkür ederim.
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlk sürümü satın almıştım ve paravan sitelerimin hepsini google üzerinde çok iyi yerlere getirmiştim. VDS üzerinden kullandığımdan ve unutup ödemeden kapanan vds de tüm dosyalarda gitmişti. Kendisine ulaştığımda hemen yardımcı olarak yeni sürüme geçmemi sağladı. Kendisine çok teşekkür ediyorum.
CreativeDijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bot alındı teşekkürler.
batuhankirtay adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gayet ilgili bir arkadaş, satış sonrası her türlü probleminizde yardımcı oluyor.
AkdenizReklam adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ByHazarfen arkadaş ilgili güzel bir kişiliktir alım yapıldı hayırlı işler.
Farde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok ilgili bir arkadaş , verdiği hizmetin yanı sıra üslübu ve ilgilenişi ile diğer insanların önüne geçmekte şahsımca , ticaretten daha önemli şeyler vardır ve bunların hepsini barındırmakta . Çok memnun kaldım aldığım hizmetten , hatta hizmetten ziyade arkadaşın yaklaşımı ve ilgisinden , çok teşekkür ederim. Yorum Backlink Botu Alınmıştır
aydnwebtasarim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Script alındı temiz ve sağlam bir bot arkadaşta saolsun bayaa ilgilendi herkese şiddetle tavsiye ederim..
S3m1h adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
backlink botu sistemi alındı ilgili arkadaş kurulum yapıldı
ErayTOPUZ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Az önce satın aldım scripti ve tek kelime ile kusursuz çalısıyor
musboz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
alım yapıldı arkadaş oldukça ilgili ve güzel bir script tavsiye ederim.
Adify adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satin alindi cok tesekkurler
Turkishli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Botu satın aldım. Bilgisayarına bağlanıp en ince detayına kadar kullanımı hakkında bilgiler verdi. Daha sonra demo bilgilerinden kendi testlerimi yaptım. Bot gerçekten çok başarılı ve hızlı. Kesinlikle tavsiye ederim.
BuyMobileProxy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece fiyatı kebap gibi değil, hocam sağolsun projesini de kebap yermişcesine güzelce anlattı.. Çok ilgili. Başarılar dilerim. 1 adet alım sağlandı.
Fairplayer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kendisi ile daha öncede ticaretimiz olmuştu bir kez daha çalışmış olduk işine saygılı her detayı siz sormadan anlatan ve açıklayan birisidir gözünüz kapalı ticaret gerçekleştirebilirisiniz.
keremokumus adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kendisine çok teşekkür ediyorum gerekli bilgileri verdi ,kurulumları sağladı hizmetinden memnun kaldım
BestStudio adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alındı, ticareti başarılı bir insan çok teşekkür ederim.
fatiheroglu20 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Test ettim aldım baya hızlı çalışıyor arkadaş iyi iş cikarmis.
Angaraliaga adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
script satın alındı ilgili arkadaş teşekkür ederim
OzeL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Backlink botu alındı. Hızlı bir şekilde anlatımı sağlanılarak kurulumu eksiksiz olarak tarif ederek her konuda yardımcı oldu. Ticaret bir kenara, arkadaş veya dost olarak tanımanızı isterim. Teşekkür ederim hocam.
sametaykin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem tıkır tıkır çalışıyor basit bir hostinde bile, sistemin arayüzüde basit sade çok iyi olmuş. tavsiye ederim herkese.
Deltadijital adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sistem süper çalışıyor gayet basit ve kullanışlı tavsiye ederim herkese.
Altnberkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
satın alım arkadaslar, arakdas cok ilgili ve botta gayet güzel memnunum referansım.