* Şikayetçi olduğum kişi: @BuyukHosting * Şikayetçi olma nedenim: Metin2 pvp server için verilen sözler ve hizmet rezalet, alan adımın nerde olduğuna dair hiçbir fikrim yok kendi adına aldığı alan adını 3 4 defadır soruyorum zehre takmıyor, konu değişiyor. * Ticaret konusu:https://www.r10.net/oyun-sunucusu/15...garantisi.html * Kanıtlarım: Konuda bir kısmı mevcuttur, dekontu moderatöre gönderebilirim. Şikayet var üzerinde zaten yüzlerce şikayet mevcuttur. Girip referans alma imkanınız var ve r10 üzeri benim gibi aynı şekilde bu arkadaşın firmasından hizmet alıp destek alamayan arkadaşlarda mevcuttur.
Bu arkadaşın numarasına yazdım, ilk satış öncesi gayet güzel şekilde karşılama yaptı. Konuştuk projemi anlattım, bütçemi anlattım ve isteklerimi net şekilde belirttim. Kendisi elimizde çok iyi ücretli filesler mevcut ve bu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz dedi. Bende arkadaşın samimiyetine inanıp hemen sabahına 685TL ödeme yaptım. Ardından tüm sorunlar başladı. Serveri tam 3 günde açabildiler, ilk gün hiçbir şey yapılmadı diğer gün ise sadece site hoş geldin indexi ve bir logo eklendi, son gün ise yani 72 saat sonra server kuruldu. Kendisine her yazdığımda 24 saat sonra, bugün, yarın diye diye oyaladı. Server kurulduktan sonra umursamaz tavırlara geçiş yapıldı. Kendisine derdimi anlatıyorum ters ters cevaplar veriyor, müşteri ben değilim de kendisi gibi tavırlar sergilemeye başlıyor. Serverde pack ve files sorunu vardı iade istedim. Kendisi bana 120TL sadece sunucu parası ödeyeceğini söyledi. Neymiş efendim yazılım hizmeti ödemesi geri ödenemezmiş. Ben bir yazılım hizmeti düzgün bir server files almadım. Ben serveri kurdururken bu filesin açıklarını ben kapatıcam vs dedim, kendisi parayı aldıktan sonra filesi vermiyoruz ek +800TL para istedi. Ben zehre bir hizmet almadım, kendisine de iyi niyet göstererek logo emeği varsa kesmesini kalan paramın iadesini istedim. Fakat arkadaş ters ters konuşma ile sadece 120TL vericem istediğin yere git dedi. Sonrasında ise şikayet edeceğimi söyleyince server fileslerin alt kısmına kendini haklı çıkarmak için madde eklemiştir. Konuya tekrar döneyim server pack, server files söylediği gibi kesinlikle değil. Oyunda bulunan bazı itemlerin görselleri yok, bazı karakterlerin itemleri birbirine karışmış, hangi item hangi karaktere ait belli değil. Oyunda GM hesabım ile tüm mapleri tek tek denedim 105 Level + 1000 ortalamalı editli silahla bile boss kesmek çok zor. Normal oyun içi efsun oranları ile server de boss kesip farm yapmak imkansız ötesidir, kendisi bana bu filesin 800-1000 online kullanıcılı kendi serverine ait olduğunu söyledi. Biz olaya çözüm odaklı gidelim, sorunlarınızı net şekilde çözelim dedi. Fakat yazdıklarıma 24 saat sonra cevap veriyor ve sorunu çözücez diyip sadece bekletiyor. Ben kanser olmak için bir hizmet almadım. Eğer bu hizmetleri sunamıyorsanız konunuzda yazmış olduğunuz vizyon, misyon gibi şeyleri kaldırın. Müşteriyi terslemekte nedir? ben azar işitmek için mi alışveriş yapıyorum? Bana tarafımızdan sorun varsa çözeceğiz diyorlar, çözüm falan yok bana skill packleri düzeltildi dediler hava kılıcı skilli açıldığında bir daha kapanmıyor görsel olarak. Bunun gibi bir çok hatalı yazılım ve kullanılmayacak bir sistem var. Bu sistemi test etmek isteyenlere de sever linkini pm kısmından vereyim 105 level + full efsunlu iç item vereyim, gidip boss farmı yapmaya çalışsınlar, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaklardır.
İlk gün kendisi arayıp dönüş yapardı, ödemeden sonra hiçbir telefon aramama cevap alamadım. Kanıtı; Tickette olan çözüm için yazılan yazı; Whatsapp konuşmaları;
Satın almadan önce files ile ilgili çalışmalar yapıp açıkları kapatabileceğimi belirttim. Fakat ödemeden sonra filesin lisanslı olduğunu veremeyeceğini söyledi. Bunu önceden ben zaten belirttim fakat kendisi ödemeden sonra lisanslı bu falan demeye başladı ve files rezalet ötesi sorunludur. Filesi 800-1000 kullanıcı serverde kullandık hiçbir sorun yok diyerek bana güven verdi. Bende en azından çözüm odaklı olalım diye 1 gün incelemek istedim. Günün sonunda bu filesi hiçbir oyuncunun oynuyamacağını net olarak ekibimiz olarak gördük. Server şu an açıktır girip test etmek isteyen de test edebilir gereken sorunlu kısımları bizzat ben gösteririm.
Sabah 13.00 gibi parasını verdim akşam gibi gelirim halledersiniz dedim. Tamam demesine rağmen server 3. gün teslim edildi.
Saatlerce bilgi almak için yazdım, bu gün yapacağız dedi ve diğer gün saat 19.00 gibi açtı. Yani dediğinin üzerinden ortalama 30 saat geçtikten sonra kurulum yapıldı.
Files konusunu sorduğumda ilk yazıda belirttiğim şeylerin olmadığını söyledi ve günlerce adama yazıyorum bana dönüşü tek tek yaz oluyor. Ben senden hizmet aldım 48 küsür saate destek vereceksen ne anlamı var? serveri sorunsuz verseydiniz ben zaten hiç yazmadım.
İade istedim burdan yazmayın bana gibi gibi terslermeler yaptı, iade işlemi olunca yazma bana ama ödeme yapınca yaz bana sistemi kanıtların devamı bende mevcuttur. Zaten üsttede belirttim hakkınız olan logo hakkı varsa kesin fakat paramı iade edin dedim.
İadeden sonra çözüme gidelim muhabbetinde bana vermiş olduğu güven; " Bu alt yapıyla biz kendimiz server açtık hocam. +800 +1k kendimiz oynattık" Eğer bu alt yapı ile 1000 onlineye ulaşırsam helali hoş olsun paranın bir kuruş istemiyorum. İç dizayn size ait yazısına sığınıyor şimdide fakat iç dizayn dediğimiz sorunsuz çalışan ve işleyen bir filese ek itemler ekleme çıkarma vs durumlarıdır. Bana baştan aşağı enkazlı bir files sunup iç dizayn size aittir demesi çok acemice ve paraya odaklı bir kişilik olduğunu gösterir. Kesinlikle sorun çözme odaklı değil kendisi, kim ne yapıyorsa yapsın ben paramı aldım mantığındadır.
Yapmış olduğu update bile hatalı, test etmeden update yapıyor. Ben bu arkadaşla nasıl bir proje oluşturayım? büyük bir bütçe ayırdığımı söyledim. Kendisi yadımcı olucam edicem diyip ödemeden sonra takmadı.
Akşam mesajımı görüyor saat 13.00 da aktif takmıyor hala yazmasam hala takmayacaktı. Dediği şey 50 defa yazmayın abicim destek ver bende yazmiyim. Bana verdiğin sözleri tut bende senden şikayet etmiyim.
Şikayet edicem diyince hemen cevap veriyor. Sadece kaos ile destek veriyor arkadaş sanırsam. Ben paramın iadesini istiyorum bana kesinlikle olumlu bir destek ve sistem verilmedi. Bozuk bir sistemi ücretli verdi, alın düzeltin diyor. 685 TL gibi bir miktara r10 üzeri bir çok arkadaşlar en iyi filesi sunacaklarını söylerken bu arkadaş hep bahanelerle beni oyalamaktan başka bir şey yapmıyor.
GERÇEKTEN ÇOK ÖFKELİYİM TAM 6 GÜNÜM BOŞA GİTTİ, BEN PROJEMİ SUNUYORUM ADAM TAMAM DİYOR. PARA ÖDEDİKTEN SONRA ADAM UMURSAMIYOR. R10 ÜZERİ BENİM GİBİ ŞİKAYETÇİ OLAN BAŞKA BİR ARKADAŞTA GÖRDÜM. KESİNLİKLE DEDİKLERİNİN ARKASINDA DURMAYAN BİR ARKADAŞTIR. LÜTFEN İADEMİ SAĞLASIN. DAHA FAZLA ZAMAN KAYBETMEK İSTEMİYORUM. EK OLARAK KONUYA EKLİYİM; PACKLER SORUNLU OLDUĞUNDAN 2 GÜNDÜR İŞLEM YAPAMIYORUM VE ALAN ADIMI ARKADAŞ VERMİYOR, ÜÇ KERE SORDUM KONUYA ZEHRE DEĞİNMİYOR. NOT: 06.01.2022 yani bu gün saat 17:00 civarı bir arkadaştan aldığım bilgiyle bu filesin forumlarda ücretsiz olarak paylaşıldığı bilgisi geldi. Kendisi bana paylaşılmış ücretsiz bir filesi ücretli şekilde vermiştir. Paylaşılmış olan bir filesi lisanslı olarak satmak ticaret kurallarına göre ne kadar etik bir durum acaba? Paylaşılmış olan forum linkini admine atabilirim.