Merhaba arkadaşlar kısaca özet geçeyim hemen,
Whatsapp üzerinden tüm işlemleri yapabildiğim bir yazılım geliştirdik sadece test, tanıtım ve geri bildirim almak amacıyla Whatsapp Özel Api servisimizi teste açtım ve aşağıdaki kullanım anlatımıyla kısaca bahsedelim bu Whatsapp Özel Api'mizden.
Hemen Deneme için şu linki kendinize göre düzenleyin; https://wasendbeta.herokuapp.com/send?phone=905554443322&message=mesaj
Yukarıdaki linkte yeşil renk ile belirttiğim alanları kendinize göre düzenleyerek kullanabilirsiniz.
Not :Kullanacağınız numaranın başında ülke koduna olmasına dikkat edin ! 90 212 veya 90 552 gibi yazın (bosluk yok yukarıdaki örneğe göre kullanın)
ART NİYETLİ KULLANIMLARDAN SAKINMAK VE R10 KURALLARI SEBEBİ İLE CANLI DEMO YAYINDAN KALDIRILDI VE ORJİNAL KONU SİLİNDİ !!! İLGİLENENLER ÖZEL OLARAK DEMO TALEP EDEBİLİR. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ART NİYETLİ KULLANIMLARDAN SAKINMAK VE R10 KURALLARI SEBEBİ İLE CANLI DEMO YAYINDAN KALDIRILDI VE ORJİNAL KONU SİLİNDİ !!! İLGİLENENLER ÖZEL OLARAK DEMO TALEP EDEBİLİR.
Sorularınız ve diğer tüm şeyler için yazınız Whatsapp ile yazmak için tıklayın
GELECEKTE DESTEKLENECEKLER; - WHATSAPP VE SİTENİZ ÜZERİNDEN CHATBOT İLE CANLI DESTEK
- APİ İLE MESAJ GÖNDERME
- WORDPRESS WOOCOMMERCE İLE SİPARİŞ ALDIĞINIZDA SİPARİŞİ KARGOYA VERDİĞİNİZDE OTOMATİK MESAJ GÖNDERME
- DOĞRULAMA MESAJLARI GÖNDERME
- VE ÇOK DAHA FAZLASI YAKINDA TESTLER BİTTİĞİNDE HİZMETE AÇILACAKTIR.
DİP NOT : LÜTFEN SUİSTİMAL EDİP PİŞMAN ETMEYİN BENİ BU ŞEKİLDE BİR KULLANIM SUNDUĞUM İÇİN ŞUANDA
DİP NOT : ŞUANDA SİSTEMDE HİÇ BİR LOGLAMA YOKTUR HEROKU KENDİ LOGLAR ALIYOR ONLARDA HANGİ IP DEN NEREYE GİRİLDİ ŞEKLİNDEDİR TELEFON NUMARALARI VEYA MESAJLAR KESİNLEKLE KAYIT EDİLMİYOR!
IP LOGLARI BU ŞEKİLDE ALINMAKTADIR SPAM YAPMAYIN ! : 2022-01-06T09:33:15.108507+00:00 heroku[router]: at=info method=GET path="/" host=wasendbeta.herokuapp.com request_id=bae6c847a-dda5-43e55-a200-a2455f193e42a0 fwd="31.223.xxx.xx" dyno=web.1 connect=0ms service=2ms status=200 bytes=6511 protocol=https
Merhaba en fazla kaç numaraya gönderim sağlıyor ?