Herkese selamlar,
Uzun bir süredir internetten baskılı kılıf satışı yapıyorum. Pazaryerlerinden devam ediyordum ancak sitem de olsun diyerek woocommerce tabanlı bir internet sitesi kurdum. Sormak istediğim şey şu.
Yaklaşık 3000 civarında görsel var ve bunları 200'e yakın telefon modeline uyguluyorum. Yani çok fazla sayıda ürünüm mevcut.
Tek tek X desenli iPhone 11 kılıfı şeklinde tüm görseller ve modeller için ayrı ayrı ilan mı oluştursam yoksa varyant sistemini mi kullansam karar veremiyorum.
Varyant sistemi mantıklı gelse de şuna bir çözüm bulamadım. Tek bir görsel üzerinden gittik diyelim tek bir seçim ekranında 200 tane model arasından model seçmek insanı yorar marka ve model olarak iki ayrı seçim ekranı koysak bunları ayrı ayrı nasıl listelerim bilmiyorum. Atıyorum Samsung seçince Samsung modellerinin çıkacağı bir açılır menü çıkarsa sanki daha mantıklı olur gibime geliyor.
Görsel olarak her varyanta özel bir görsel atanıyordu diye hatırlıyoru. Ancak link sistemini nasıl yapacağıma karar veremiyorum. Galata Kulesi Desenli Tüm Telefonlara Uygun Telefon Kılıfı desem Google aramalarından yeterli verimi elde edebilir miyim? Ya da siz nasıl bir başlık yapılandırması tavsiye edersiniz?
Son olarak da bizimhesap kullanıyorum varyant olarak eklenen ürünler bizimhesap ile woocommerce entegrasyonu yapıldığında ayrı ürünler olarak mı çıkıyor. Yani woocommerce üzerindeki varyantlı ürünler pazaryeri entegrasyonu ile Trendyol, N11 ve çiçeksepetine nasıl atılabiliyor ?