kasimt07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dostum teknik zaten basittir, zaten fiyat aylardır bu seviyelerde , satan malı satmıştır çoktan rsi bile bakınca fiyatın aşırı şişmiş olduğu bariz belli. fed faiz arttıracam diyor, siz hangi esrarengiz analiz yöntemine dayanarak halen yükseliş bekliyorsunuz
Ben sizin dostunuz değilim, yatırım tavsiyesi olmamakla beraber kendi düşüncemi paylaşıyorum. Teknik basittir diye birşey yok o halde herkes bir çizgi çizsin zengin olsun RSI şişti diye btc hiç ath yapmasın böyle bir mantık mı var. 2 ayı düşüşünüde net hatırlıyorum ve tecrübelerimi paylaşıyorum fakat sizin gibi insanlar yüzünden bu tarz konulara pek yazmak istemiyorum saçma sapan yorumlar ile beni alıntı yapmayın lütfen. Acaba siz hangi esrarengiz analiz yöntemi ile düşecek diyorsunuz ? RSI şişti 10k$ inecek öyle mi ? sizin mantığınız ile gitseydi bu işler mayıs düzeltmesinde bir daha asla ath yapmaması gerekirdi ama o işler öyle yürümüyor maalesef. Ayrıca ben desteğini bulduktan sonra yükselecek diyorum ve bunu YTD diyerek söylüyorum sizde düşecek diye söyleyin beni niye alıntılıyorsunuz ? herkesin şahsi fikri sonuçta beğenmiyorsanız dikkate almayın