konuyu düzenleme gereği duydum çünkü yalan söylediğinin kanıtı olarak kendi açtığı konuda ismini gizlemiş çünkü kayıtlarımızda öyle gözükmüyor yalan söylüyor
merhalar konunun gerçeği ve detayların paylaşmak adına öteki hesabımı engellediği için kurumsal hesabımdan yazmak zorunda kaldım sadece bu sorunu ben yaşamıyormuşum meğer arkadaş sıkıntılı biraz
başka firmalara aynısını yapmış şikayet kayıtlarından buldum
kişinin telefon ve adres bilgileri yalnıştır ve çok saygısız biri ücretsiz verilen bir şeye minnet etmek gerekir
kişi ile hiçbir ticari alışverişim olmamıştır . ücretsiz destek olarak verdiğim hizmet için kötü trade puanı verilmiştir.
hosting üzerinden hiçbir dosyası bulunmuyordu ve aktif değildi belirtmek isterim
öncelikle haksız trade vermek suçtur belirtmek isterim
2 defa hosting ücretisiz verdiğim ve sponsor olduğum kişi bunu yapıyorsa yazık gerçekten söyleyecek sözüm yok bu insanlar nasıl hala burda ceza almadan duruyor anlamıyorum
Kullanım Şartları- Tüm üyelik bilgilerinin eksiksiz (ADRES, Telefon, E-posta) ve doğru girilmiş olması.
- Web sitesinin Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına aykırı olmaması.
- Telif hakkı olan materyal ve yazılımların barındırılmaması.
- Ücretsiz alan adlarına sponsor olunmamaktadır. (tk , co.cc , be vb. gibi uzantılarına izin verilmemektedir.)
- Sponsor olunan web siteleri hizmet sözleşmemizi kabul etmiş sayılır.
- Hizmet aldığınız süre boyunca NS adreslerini değiştiren hesapların sponsorluk hizmeti herhangi bir bilgilendirme yapılmadan iptal edilecek ve tüm verileriyle birlikte silinecektir.
- NS adresleri değiştirilmiş siteler için iptal edilen ve tüm verileriyle birlikte silinmiş hizmetler için herhangi bir sorumluluk kabul edilmeyecektir.
- Her kişi sadece 1 defa sponsorluk hizmetinden faydalanabilir.
- Sadece yeni üyeliklerde geçerlidir.
- ücretsiz sağlayacağı hostingleri seçmekte ve sebep belirtmeksizin hizmet vermeyi durdurmaktaki haklarını saklı tutmaktadır.
dekont özel bilgileri gizleyin.