onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle doğru bir cevap. Aklın yolu bir bazı şeyleri idrak edebilmek hayat tecrübesi gerektirir insana..

Bende maddi durumu çok iyi olan bir aileden gelme değilim ama çalıştık didindik iş yaptık kalkındık şuan çok şükür evimde var arabamda var ve çocuklarımı çok iyi şartlarda yetiştirebiliyorum ama herkesi kendimizle aynı durumda görmemeliyiz bizimde bu seviyelere gelene kadar çok zorlu ağır imtihanlarımıs oldu.

Arkadaşlarım var asgari ücretle kira veriyor çocuk okutuyor mutfagını dolduruyor sırf maaş yetsin diye işe 10 km yürüyerek gidip geliyor ve 5 yıldır aynı kazak üstünde ben bu insana bu soruyu vicdanen soramam… Saygılar
Gerçekten öyle, Allah herkese maddi manevi güç kuvvet versin, darlığı, sıkıntıyı yaşamayan bilemez, anlayamaz.

Allah evlatlarınızı size bağışlasın ve mallarınızı hayırlı bir şekilde artırsın, çok saygı duyduğum bir insansınız. Dilerim sizin gibi insanlar çoğalır. Saygılar.