mgk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Maddi açıdan rahat bir hayat yaşamayan insanlar için kıyafet almak lüks oluyor size katılıyorum, özellikle anneler babalar için bu durum böyle. Bir başkasına bakma sorumluluğu olan, geçim sıkıntısı içerisinde ki kimse parasını gidip kıyafete yatıramaz. Yani kazanayım kıyafet alayım düşüncesi sadece bir sorumluluğu olmayan ve anne babadan geçinen, sadece kendi yaşamını düşünen evlatlara has ya da ekonomik durumu mükemmel insanlara has bir durum.
Kesinlikle doğru bir cevap. Aklın yolu bir bazı şeyleri idrak edebilmek hayat tecrübesi gerektirir insana..

Bende maddi durumu çok iyi olan bir aileden gelme değilim ama çalıştık didindik iş yaptık kalkındık şuan çok şükür evimde var arabamda var ve çocuklarımı çok iyi şartlarda yetiştirebiliyorum ama herkesi kendimizle aynı durumda görmemeliyiz bizimde bu seviyelere gelene kadar çok zorlu ağır imtihanlardan geçtğimiz dönemler oldu….

Çocukluk Arkadaşlarım var asgari ücretle kira veriyor çocuk okutuyor mutfagını dolduruyor sırf maaş yetsin diye işe 10 km yürüyerek gidip geliyor ve 5 yıldır aynı kazak üstünde ben bu insana bu soruyu vicdanen soramam… Saygılar