Daha 19 yaşındasın ben ise 33 yaşındayım evli ve 2 çocuk babasıyım ve neredeyse senin yaşın kadar benim r10 üyeliğim var..
Daha okulun bile bitmemiştir hele bir okulunu üniversiteni bitir evlen çoluk çocuğa karış bakalım birde asgari ücret alırsan ev kiranı mutfak masrafını çoluk çocugun masrafını aldıgın tek maaşla ödemeye çalış bakalım bu şekilde çalışan insanlar yılda kaç defa alabiliyor kendine elbise ? Verdiğiniz keza bakış açını doğru bulmuyorum cevabını kendiniz yaşamanızı istemem .. Allah gönlüne göre versin daha çook hayat tecrübesi edinmen gerekecek
Hani demişsin ya insan parasını yemeğe yada elbiseye harcar diye o işler öyle olmuyor işte
Maddi açıdan rahat bir hayat yaşamayan insanlar için kıyafet almak lüks oluyor size katılıyorum, özellikle anneler babalar için bu durum böyle. Bir başkasına bakma sorumluluğu olan, geçim sıkıntısı içerisinde ki kimse parasını gidip kıyafete yatıramaz. Yani kazanayım kıyafet alayım düşüncesi sadece bir sorumluluğu olmayan ve anne babadan geçinen, sadece kendi yaşamını düşünen evlatlara has ya da ekonomik durumu mükemmel insanlara has bir durum.