İnsanlar bir şekilde gıda ve diğer ihtiyaçlarını karşılamak zorunda bazı insanlar zeki bazı insanlar zeki değil hayatta bir gelir kapısı bulamıyorlar sonuç ne oluyor ya suç ya da bu şekilde dilencilik bana sorarsanız
Hırsızlık ************** lığı meslek haline getireceklerine bari dilencilik yapsınlar, bu kadar hor görmeyin o da bu işi yaparken gururundan vazgeçiyor en azından kimseyi mağdur da etmiyor yardım edenlerde kadın yalan söyledi diye sevaplarından da olmuyor gönül rahatlıklarından da.
ki zaten bir şekilde o aldığı para ile gıda alacak. sadece 1 kazanıyorum diye gösteriyorsa 5 kazanıyor o kadar.
emek harcayarak alınteriyle çalışıp kazanıp alabilirler. insanların duygularını, başkalarının hakkına girerek bu şekilde kazanması hiç hoş değil. siz dilerseniz alabilirsiniz madem zor durumda görüyorsunuz bu haysiyetsizleri. ben yarın bunlar yüzünden başkasını geri çevirirsem güvenmeyip, hesabını ben mi ödeyeceğim bunlar mı? çoğunun durumları hepimizden iyi ne paralar, evler, arabalarla geziyorlar haberiniz vardır umarım... olayı hırsızlığa nasıl bağladınız. sevap olayına gelirsek orasını Allah bilir. farkında olarak ben yaptım sevabımı kazandım olmuyor işte. bilinçli davranmak gerek. siz yapıyorsanız yapabilirsiniz kimse karışmaz. o adamı şuan mağdur etmedi mi ihtiyacı olmadığı halde 200-300 lirası gitmiştir cebinden yazık değil mi