WhySakaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hiçbir siyasi partiyi tutmam, savunmam. Bizden vergi alacağına kendilerinden, kendi şirketlerinden veya ortağı olduğu şirketlerden kıssınlar der susarım.
Benim aracım LPG'li ve şuan LPG fiyatı 9 liraya ulaştı. Zaten arabam 30.000 TL'lik araba! Bunun zaten muayenesi, sigortası, cezası hepsi vergi arabanın bir de yakıttan alıyor.
Soruyorum size kimin arabası LPG'li? (üstlerden bahsediyorum)
Hepsinin arabası son model hepsi benzin. Onlardan vergi almaya başlasa zaten vatandaşın vergisine dönüp bakmazlar bile.
Hocam işte bu millet gerçekten bunu hakketmiyor biz bu vatanı bu cumhuriyeti ne zorluklarla ne fedakarlıklar ile kurduk
https://www.cumhuriyet.com.tr/galeri...hale-1842809/3
bu adamlara 5 yılda 161 milyar liralık ihale vermişler bu döviz kurundan olduğundan 6 ay öncesinin haberi dolar 6-7 tl idi şuan oldu 320 milyar tl

Vatandaştan verginin vergisinin vergisini alıp tasarruflarına dahi karışıp bu ihale sahibi şirketlerin vergi borcunu silmek ne demek nasıl çıldırmayıp bunu savunuyorsunuz sizin cocuklarınız onların cocuklarının hakkından kendi hakkından nasıl alkış tutarak vazgeçiyorsunuz anlamıyorum gerçekten (yukarıda ki bunu savunan devlet para batırmayın diye önlem alıyor ne güzel diyen arkadaşa ve benzer görüşlü arkadaşlara hitaben yazıyorum.) size değil. bu arada.