Merhabalar, işletme hesaplarında telefonla aramalar %70 civarında düşüş başladı bu hesaplar sürekli güncelleme yaptığım hesaplar
birde hiç güncelleme yapmadığım açtığım gibi bıraktığım yorum olmayan ya da 1 2 yorum yapılmış hesaplar var bunlarda tam tersi daha çok gösterim ve telefon almaya başladılar
googleda bildiğim sektörlerde arama yaptığımda artık rastgele haritalar geliyor sebebini bilen var mı?, neler yapılmalı bu arada düşüş yaşan hesaplarda hiç bir doğal olmayan yöntem kullanılmadı yorumlar gerçek müşterilerden geldi.
merak ettiğim belli sektörler için sıralamaları biliyorum onlarda durum değişmiş yorum olmayan beklemedeki hesaplar hep üste çıkmış sizin bildiğiniz takip ettiğiniz sektörler için durum bu şekilde mi ?