Hocam öncelikle ben de her iki senede bir çekiyorum bu ağrıyı neredeyse. En son olayda ameliyat ile çözüm bulabildik. Kuvvetli ağrı kesici ismi verebilirim dilersen. Ama almanı da pek tavsiye etmem. Doktor bile dayanılmayacak kadar olursa almanı öneriyor bu ilacı. Bunun haricinde yoğurt suyu önerirler. Yok bir balığın kafasının içinden çıkan kemikleri ez limon suyula iç falan gibi olaylar mevcut. Ama en temizi ürolog arkadaşın bakması. Bu arada ultrasonla bakan arkadaş görememiş olabilir. Taş hareket ettiği için belkide o anda mesanede idi. O yüzden göremezler.
Bundan kurtulmanın tek yolu ayaklarını sıcak tutacaksın hocam. Başka çaren yok. Allaha şükür 4 senedir çekmiyorum. Eğer imkanın olursa düşen taşı al ve test yaptır. Neyden oluştuğuna baksınlar. Ona göre de bir yol izlersin. Bir arkadaşın testinde karabiberden çıkmıştı mevzu. Adam karabiber kullanmayı kesti. Bir daha sorun yaşamadı
Hocam ilk düşürdüğüm taşı sakladım ama incelemek için herhangi bir şey yaptırmadım tekrarlanmaz diye.
Bunu götürsem doktora bir şey der mi acaba? Bugün üroloji doktoruna görüneceğim bir.