10gun önce korona atlattım. Şuan domuz gribi gibi birşey yakaladı. Koronayi bu kadar ağır geçirmedim. Ateş bile olmamıştı bunda oldu. Suanki grip virüsü çok hızlı zatureye çevirme eğilimi var. Mutlaka atlattıktan sonra zature aşısı olun 5 yıl koruyuculuğu var. Grip aşısı da olun. Ben zature oldum ama zamanı geçti sanırım. Grip bulamadım asi yakalandım ağır geçiyor. Korona 3.doza 5gun kala yakaladı yani antikor zayıfladığında 6ayda birdi asi eskiden. Yine de hafif geçti şükür. Eşim sağlıkçı aynı evdeyiz korona olduğumu bilmeden yedik içtik. Hem korona hem grip aşısı var. Maşallah hiç birşey olmadı. Aşı da neymiş, faydası yok, zararlı 5g den takip ediyorlar gibi düşünen geri zekalılara çok yakın arkadaşım da olsa içimden küfür ediyorum. Yüzüne deyince kızıyorlar. Lan dünyanın en üstün en değerli milleti güya kendilerince yahudi milletidir. Tabi onlarca böyledir. Bu milletin tüm fertleri biontech oldu hepsi hem de. Hadi onu geçtim bazı salaklar da türk aşısı çıksın ben onu olacam şimdilik sinovac olacam diyor. Lan biontech ney, türk aşısı işte. Bulan adam türk. Uğur sahin olmasa Türkiye bionteche n*h ulasirdi. Kimse bize asi vermezdi. Adam kendi insiyatifi ile kendi hakkından gonderdi o kadar siyasi baskılara rağmen. Neden virüsü yayan Çin'e destek olunur da öz yurdumun insaninin bulduğu aşı kullanılmaz o da ayrı konu.