Videoyu izledikten sonra PHP ile blog scripti yazmak konusunun aslında ne kadar basit olduğunu anlayacaksınız.
Video izlenir mi izlenir spor olur kod çalışanlara bu bakımdan böyle videoları çok beğeniyorum emeğinize saygılar.
Ancak bir cümleye takıldım genel olarak eleştireceğim.
ne kadar basit hocam böyle deyince yanlış anlıyorlar, yıllarca öğren deneme yanılmalar yap emek ver, elektrik su doğalgaz yak bilgisayar al internet bağlat sunucu kirala dolu iş ondan sonra blog istiyorlar 1500 TL deyince bütçe 50 tl çok basit deyip çıkıyorlar geçen logar tıkanmış 500 TL aldı gitti sucu tüm yaptığı demir bir çubukla karıştırdı yani adama al sana 20 tl diyemedik o kadar basit işlem için say say bitmez, seviyesi bir yere gelenler için desek daha kolay sizin için de eleştirmiş oluyorum birine videoyu izle hokus pokus de blogun olsun desen izlemez para teklif eder sen izlesen kaça yaparsın diye yani o kadar basit değil.
Adam bana 500 Tl ye kuruyorlar sen 300 e yap dedi sonra bir arkadaşı için istemiş bloğu ondan hiç programcılık bilmeyen bu kişi 1000 tl almış düşün yani sen o kadar öğren üstünden başkası senden çok kazansın.