3. den sonra biir çok rahatsızlanma vakası duydum
Duyumlarınız malesef ki doğru 3.Doz kendi ailesine bulaştıranlar çok . Yakın çevremde bir hayli fazla (YURTDIŞI)
Özellikle MRN firmalarında bu sorun var çin aşısı olup sorun yaşayanı pek görmedim çevremde . Daha bir çok şey yazarım ama uzun zamandır bir söz verdim kendime hak etmeyen insanlar için birşeyler yapmayı bıraktım.
Kaç doz olunması gerektiği tutarlılık kazanana kadar 1.dozu bile olmayacağım.
O halde uzun zaman olamayacaksın çünkü bir anda bitti diyecekler ... daha süreci var ....
ben bu sarmala hiç girmemeyi tercih ettim. olmak isteyenlere aşı fazlasıyla var. istedikleri zaman olabilirler.
Sanırım yorumlarda Sağlıkçı bir arkadaştan sonra gördüğüm en doğru yorum sizinki.
hiç olmadım asla olmam aileme de oldurmadım.. koronavirüs sınıfından bir virüs için bu kadar aşı inanılmaz bir ilaç karteli kazancı.. Şaşırıyorum insanlara.. SARS Mers için neden bu kadar korku sarmadı insanları da aşı olmadılar? Onlarda koronavirüs

)
Üstelik hem koruyuculuğu yok diyecek ve üstelik tamamen yok etmeyecek bir aşıyı olmak biraz tuhaf.. Acilde çalıştığım dönemlerde acili yıkan hastaya izotonik verirdik adam ohh dünya varmış deyip giderdi..
Bakıyorum da herkes hastalık hastası olmuş.. Bir ara Çin'de insanlar yerlere düşüyordu pat pat.. Sahi onlara ne oldu hala düşüyorlar mı?
Değerli sağlık çalışanı arkadaşım tüm yorumlarını okudum konudaki hepsine katılıyorum ....