Selamlar sevgili dostlar uzun süredir gerek form içi gerek form dışı ticaretlerim oldu. Bu süreç boyunca hakkımda tek bir şikayet konusu açılmadı ve -trade atılmadı. Demin gelen şikayet konusu bildirimi ile kulaklarım çınladı. Olay şu: bir süredir açtığım konulardan oyun ve dijital kod satış işini araştırdığımı anlayabilirsiniz. Kısa bir süre önce @esrefyasa; hocamızdan 1.300 TL karşılığında dijital kod satış scripti satın aldım. Yaklaşık 1 ay boyunca işlettikten sonra sektör değişikliği nedeni ile siteyi 900 TL'ye elden çıkarma kararı aldık. Her zaman yaptığım gibi r10'a girdim ve satış konumu açtım. Yaklaşık 1 saat sonra +234 808 273 6614 numarasından bir mesaj aldım. Kendisi siteyi almak istediğini, fiyatın uygun olduğunu, bir arkadaşının önerdiğini vs söyleyerek siteyi almak istediğini yazdı. Bende elimden geldiğince bilgilendirme yaptım. Sonrasında @onurcanemir; hesabına ''teyit'' mesajı atmamı istedi. Açık konuşmak gerekirse teyit isteyince bir kıllandım çünkü @Bromen hesabının bana ait olduğu belli zaten. Ama sonradan çokta önemsemeyerek istediği ''teyit'' mesajını gönderdim. Meğer bu arkadaş arka planda benim adımı kullanarak onur hocamıza e-pin satışı yapmış, ödemeyi almış ve vadettiği e-pini göndermemiş. Onur hocamızda ticaretin benim tarafından yapıldığını sanıp haklı olarak şikayet konusu açmış. Onur hocam ile birlikte bu arkadaşa dava açmaya hazırlanıyoruz zira her ikimiz de mağdur edilmiş olduk. Sizden ricam bizim düştüğümüz gibi böyle oyunlara gelmeyin. Ayrıca benim adıma sizlerle ticaret yapmak isteyen kimseye lütfen inanmayın. 506 026 1315 dışında numaram yok. Asla yabancı bir WhatsApp numarası ile iletişime geçmem.