@Merkazof satılmıştır, hayırlı olsun. Ödeme alındı transfer işlemi başladı.

Uygulama adı : Aşağıda belirtildi
Uygulama linki : 3 tanesi yayında değil ekran görüntüleri ve yayında olan diğer 4 taneninki pm olarak iletilecek.
Yayınlanma zamanı : 2019 - 2020 -2021
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : reklamlar var ancak admobdan kaldırıldı
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : yok
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Tümünün toplam indirmesi 15k+ dır.
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : sıfır reklam + fit kalma uygulamasına 1k+ para harcamıştım yayınlandığı zaman.
Günlük aktif kullanıcı sayısı : 3ü yayında değil, diğerleri de 300 civarı.
Uygulama tüm içeriği ve kaynak kod ile birlikte mi satılık, sınırlamalar var ise neler : Tüm proje kaynak dosyaları ile satılık, sadece uygulamalardan biri (yemek tarifi) proje dosyası var ancak tariflerin girildiği panel yani backend bulamıyorum ama bulursam paylaşırım.
Uygulamanın kullandığı sunucu/hosting var mı, var ise dahil mi, sunucu/hosting gereksinimleri neler : soru oyunu (bilgeç) sadece wallpaper, yemek tarifi ve smoothie tarifleri için linux hosting gerektiriyor , diğerleri tümü firebase
3. Parti (Codecanyon vb) marketlerden alınmış bir uygulama mı? : evet
Uygulamanın kullandığı lisanslı ürün mevcut mu? : tümü lisanslı ücretli satın alındı
Lisanslı ürün mevcutsa sonlanma zamanı : yok
Geliştirici hesabı dahil mi? : hayır
Herhangi bir hukuki problem var mı (telif hakkı vb) : hayır

Açık arttırma başlangıç fiyatı: 1₺
Minimum arttırma : 10₺
Hemen al fiyatı : 3000₺
Bitiş zamanı : Son tekliften 24 saat sonra
Ödeme: Kripto para veya enpara

*Sadece proje dosyaları dahi 3k ₺ geçer bununda notunu düşeyim.

Detay;
Uzun zamandır android & ios uygulama ve oyun sektöründeyim bugüne kadar onlarca proje oluşturdum, kimi zaman kendim native yazdım kimi zaman ise codecanyon codester gibi sitelerden kaynak kod alıp reskinlerini yaparak uygulamalar oluşturdum. Şu an 2 farklı geliştirici hesabım üzerinden bi ekosistem oluşturdum.
Aşağıdaki uygulamalar fazla vakit ayıramam, hem hesapta bi temizlik olsun hem de paraya çevirmek isteme sebebiyle elden çıkarmaktayım.

JKS si kayıp olan bir kaç proje var bunları biraz uğraşıp google a bildirince açtırabiliyorsunuz, ancak hiç denemedim, biraz araştırıp bilgi edinebilirsiniz, jks kayıp olanları aşağıda belirttim.

*Satın alma işleminde tüm uygulamaları sizin geliştirici hesabınıza gönderip, ilgili tüm kaynak kodlarını sizinle paylaşacağım. Herhangi bir değişiklik yada update için maalesef yardımcı olmayacağım.

Uygulama listesi;
1- PDF Edit(pdf editleme kesme ekleme vs)
jks dosyası kayıp ancak proje dosyası duruyor
Yayında değil ekran görüntüsü pm ile gönderilecektir.

2- Smoothie Tarifleri
jks ve tüm proje dosyaları mevcut (backend yani yönetim paneli mevcut ancak kurulması ve smoothie tarifleri girilmesi lazım, 40,50 tane dahi girilse işe yarar)

3- Yemek Tarifleri
jks ve proje dosyası mevcut ancak backend yani tarif girilen panel yok (eski hosting kapandı takip etmemiştim)

4- Egzersiz - Fit Kalma
jks kayıp, proje dosyası bulunuyor.
Pm ile gönderilecektir.

5- Logo Tasarlama
jks ve proje dosyası var.
Pm ile gönderilecektir.

6- Araba park etme (Unity oyun)
jks yok proje dosyası var.
Pm ile gönderilecektir.

7- Wallpaper
jks var proje var backend var. (tüm backend dosyaları veritabanı hazır, alıp hostinginize yükleyeceksiniz)
Pm ile gönderilecektir.