aylık 15,000 tlye bile arkadaşa seo yaptıramazsınız, her firmaya seo hizmeti vermez. genellikle yabancılarla iş yapıyor bu yüzden upwork gibi platformlarda.
Bu arada duyduğuma göre senelerce davetiye kelimesinde ilk sayfaya bile gelememişsiniz, bu arkadaş ise "seo kelimesinde uzun süre boyunca ilk 3teydi.
Başka bir rivayete göre, izmirde yıllarca firmalara asgari ücret düzeyinde ayak işleri yapıyormuşsunuz, bunda utanılacak bir şey yok, ancak burada saygısızlık ve görgüsüzlük yapmanızı önermem, bu arkadaş 10 sene önce türkiyede geldi, beş parasız, kendi işini kurdu dilini kültürünü pek bilmediği bir ülkede.
@BigSEO; sende eski üyesin şimdi vereceğim arkadaşı sende tanırsın.
https://www.r10.net/profil/55964-nightundertaker.html
Hatırladın mı seoamk.com diye sitesi vardı

Bende diyorum grafik tasarımlar bir yerden tanıdık geliyor. Meğer bu arkadaşmış. İşin garibi bu konuyu açan arkadaşın söylediği kişi ile o kişi aynı kişi ve d....olancılık suçundan ban yemiş.
İşin diğer sıkıntısı da şu, banlanan üyenin davet ettiği üye, bu konuyu açan arkadaşı davet ediyor. Zincirleme bir aşk var ama beni ilgilendiren bir durum değil. Yönetim baksa iyi olur yine de.
@Yeniceri;
Kendi işime gelince, davetiye gibi bir kelimeye hiç çalışmadım, çalışmıyorum da

Bu konuda detay verirdim de gerek duymuyorum ya. Beni bilen bilir bilmeyeninde neden bilmediği konusunda takıntım olmaz.