paollu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Geçmiş olsun. Aşınız var mıydı
Sağolun teşekkürler. 2 aşım vardı. 3. aşı yeni geçen hafta çıkmıştı daha olamadım henüz.
McCall adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun , covid olduğunuzu söylemişsiniz başlıkta domuz gribi yazıyor
Çok sağ olun teşekkürler. Nisan ayında covid olmuştum. Şuan domuz gribi testi pozitif çıktı.
les adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun dostum, seni seviyoruz aman kendine dikkat et. Sana ve kızına acil şifalar dilerim. Redoxon biraz toparlanmanıza yardımcı olabilir.
Çok sağ olun hocam teşekkür ederim. Aynen redoxon içiyorum uzun zamandır.
CCTNKY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İçerik ile başlık arasında kaldım. Domuz gribi mi ? Covid mi ?
Geçmiş olsun, acil şifalar.
Çok sağ olun teşekkürler. Domuz gribi oldum hocam, içerikte daha öncesinde covid olduğumu yazmıştım.
MuratEfendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok geçmiş olsun hocam Allah acil şifalar versin İnşallah 🖤, birde hocam bu grip türü hastalıklarda benim tespitim en önemli şeyin boğaz olduğunu düşünüyorum. Öncelikle boğazınızı yumuşatacak boğaz ağrısını ve öksürmeyi kesecek şeyleri tüketmenizi öneririm ıhlamur gibi nane limon gibi, boğazı hallettikten sonra gerisi çorap söküğü gibi geliyor bende hemen 1 günde felan toparlıyorum, İnşallah sizdede öyle olur
Sağ olun hocam teşekkür ederim.
KaRneL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
çok geçmiş olsun o kadar kötü mü?
Sağ olun hocam teşekkürler. Valla öncesinde covid oldum böyle olmadım. Nasıl anlatsam bilemiyorum. Allah düşmanımın başına vermesin
berkaykrx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı şekilde bende de geniz yanması ile başladı sonra gribe çevirdi ilaç vs kullanıyorum test vermeye gitmedim.. Çok geçmiş olsun size de
Çok sağolun hocam bence bir test yaptırsanız iyi olur bende de öyle başladı. Umarım değilsinizdir. Size de çok geçmiş olsun