SEOPro adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanal arsaların reelde lisansı yani tapusu olmadığı sürece hayal satın alıyorlar. Belki tutar gözü ile bakıyorlar aynısı NFT içinde geçerli . NFT alanlar bana lisanslı mı lisansız mı olduğunu kanıtlasınlar. Zira aynı şey arsalarda da geçerli. Bir şirket arsayı satıyor tamam güzel farklı bir site aynı yeri yeniden satışa çıkarabilir!!!!
Bu kadar da mal olmamalı insan.
Hocam size ne desem boş, kendiniz cahilsiniz karşınızdaki bu işi araştırıp bilen yatırım yapan insanlara "mal" gözüyle bakıyorsunuz NFT alan adamın oluyor sadece. Benim elimde x projesinin bir nftsi var diyelim. Bu proje elinde tutan kişilere token veriyor, hadi sen benim görselimi sağ tıkla bilgisayarına kaydet ve o token'ı al bakalım alabiliyorsan Sahipliğinin sizin cüzdanınıza olduğuna dair doğrulayan akıllı sözleşmeler var arkaplanda. Siz sadece öndeki görsel yüzüne bakıyorsunuz. Eğer öyle bakıyorsanız evet gördüğünüz görseli başka sitede başka kişiler satışa koyup ************** yapabilir ama o sadece bir görsel işlevsellik açısından asla orijinali gibi olmayacak Aynı Kemal Sunal filmlerindeki boğaz köprüsünü satmak gibi.
Yazdığınız yorum cehaletten başka hiçbir şey içermiyor. Boş biri olarak söylemiyorum, nft alıp satan projelerini takip eden katılan biri olarak söylüyorum.
Tıpkı bankadan para göndermenin ne kadar hantal ve pahalı olduğunu bitcoin ile tanıdıysan, bugün senin kullandığın tapu dairesinin ne kadar hantal kaldığını bu teknolojilerle tanıyacaksın, ileride bunların hepsi blockchain ile doğrulanacak Karşı çıkmak için cevap yazsan da cevap vermeyeceğim, bilmeyen kişi anlamak istemez. O yüzden umarım araştırır, onların sadece bir görselden ibaret olmadığını, tek bir sahibinden başka birinin sahip olamayacağını öğrenirsiniz.