dogantuysuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam backlink alma diye bir şey nerede yazmışım acaba? Ben arkadaş backlink paketi aradığı için alma dedim. Evet iddia ediyorum backlink paketleri sitelere zarar veriyor.

Bende kendi sitemden backlink satıyorum, hatta yurt dışına bile çok satış yaptım, 100-200 sitelik backlink paketi de sattım ama satarken uyardım hepsini bunlardan bir fayda görme ihtimaliniz yok diye. Sırf tanıtım yazısı satmak için açılmış sitelerdi çünkü.
Siz o şekilde hizmet sunuyor olabilirsiniz fakat herkes o şekilde hizmet sunmuyor. Bizim özel bir ağımız var, bu ağı kullanıyoruz. Daha büyük firmaların çalışmalarında ise sadece içerik üreten, normalde tanıtım yazısı satışı dahi yapmayan arkadaşlarımızın sitelerini kullanıyoruz. Ödediğimiz verginin de masraflarımızın da haddi hesabı yok. Birisi, sizin satışını yaptığınız, talepte bulunulan bir konuya onu alma, bunu alma yazarsa o hoş olmaz. Hizmet almadığınız, kişiliğini bilmediğiniz insanların hizmetleri hakkında alma, ya da zararlı vs şeklinde yazmanız da doğru değil. Zaten bu kavram başlı başına zarar veren bir kavram olsaydı devlet bu alanda firma kurmamıza ve insanlara zarar vermemize müsaade etmezdi. Ki bu forumda da böyle bie kategoride başlık açılmasına müsaade edilmezdi. Ha tasvip etmediğimiz, illegal yöntemler kullanılan, yasadışı yöntemlere başvuran kişiler var mı? Her sektörde olduğu gibi bu sektörde de tabi ki var. Fakat doğru olan genelleme yapmak değil, “dikkat edin” cümlesini kullanabilmek.

Saygılarımla, iyi çalışmalar.