Merhaba arkadaşlar şaka gibi bir durumla karşı karşıyayım, wordpress siteler üzerinde çalışma sergiliyorum proje geliştir sat işi yapıyorum tabi bununla birlikte çevremde bulunan müşterilerimin hosting isteklerini karşılıyorum şuradan al buradan al gibi. Firma ismi gerçekten şuan vermek istemiyorum baya şuan sinirlerim bozulmuş durumda komik geliyor sunucu aldık öyle böyle 9. ay neredeyse hemen hemen alalı sunucu optimizasyonu yaptırdım firmaya, yetmedi gittim kullanılan temalara optimizasyon yaptırdım sunucu parası kadar optimizasyona para harcadık zaten bu işin hiç mantık tarafını anlamış değilim sunucunun 2 aylık ücretini 1 ayda optimizasyona harcadım siteler hala yavaş, html şablon denediğimiz siteler bile yavaş

birde salak gibi cpanel ters proxy ödüyorum destek ekibiylede görüşme sağlayınca iyice mantıksız gelmeye başladı sunuculara yatırım yapmak. Destek ekibinin ilettiği mesaj kısa ve öz : Hosting paketlerinde daha iyi verim alabileceği söyleniyor genel şekilde hazırlandığı için daha özel ve daha performanslı olabileceği aynı işlemleri sunucuda yani aynı verimi sunucuda alabilmem için daha ciddi yatırımlar yapmam gerektiği söyleniyor tamam onuda yapalım diyorum yine sonuç yok çok saçma bir durumun içerisindeyim en azından " köklü " firma önerileri alayımda gideyim artık sunucu parasına " gereksiz ödediğim " paralar yerine güzel bir firmadan hosting paketleri alayım bali daha fazla maruz kalmadan. Natroda şuan bir indirim görüyorum natro kullanıcıları yorumlayabilirmi ? Wordpress hosting mi yoksa sınırsız web hosting paketlerinde mi ilerleme sağlayayım siz hangisini kullanıyorsunuz ?