Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar,
geçen gün ikea’ya gittim bütün modellere baktım fakat Şuan da stok problemi vardı.
İş yoğunluğundan farklı mağazalara gidip deneme şansım olmadı. O yüzden internetten sipariş vermem gerekiyor.
2 kişilik(abla/kardeş) bekar evindeyiz. Gelen gidenimiz hiç yok denilecek kadar az. Evimde televizyon değil sinema seti var. Koltuğun karışında yansıma ile akşamları günün yorgunluğunu atacak şekilde dizi/film izleyerek vakit geçiriyorum. Bu yüzden son derece konforlu bir ürün arıyorum.

İnternetten koltuk siparişi verip memnun kaldığınız ürün var mı?
Bütçe 7/8k
Tek L koltuk arıyorum.
Vivense'i öneririm, internetteki modeller showroom'unda da var genelde bulunduğunuz şehirde var mıdır bilmiyorum ama fiyat/performans ürünleri. İnternet siparişinde aynı kalitede geliyor kurulum vs yapıyorlar. Sorunlu üründe hemen değişim iade yapıyorlar kargoda gelirken TV ünitemizin bir parçasında çizilme olmuştu 1 hafta içinde değişimini yapıp yenisini gönderdiler.

L koltuk olarak, https://www.vivense.com/tulip-koese-...ru-modeli.html bu model benim çok hoşuma gitmişti showroom'unda da görmüştüm ama bizim salona uymadı, kendinden sehpalı modern duruyor