Thecrack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben whatsapp denedikten sonra telegramdan yazdim cevap verdi. Kendisi de size yazmami istedi lakin bu tarz durumlarda araci olmayi dogru bulmadigimi, isteyen kisi diger opsiyonu deneyebilecegini soyledim. Konudaki WP ve Telegramdan yazabilirsinizi Telegram olarak duzelttigimi soyledim.

Amacım polemik yaratmak veya kisiyi savunmak degil sadece basimdan gecen durumu ve sureci aktarmak istedim. Umarim kisi magduriyetinizi giderir.
vivalaserdar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
rica etsem arkadaşın mesaj taşıyıcılığını yapmayınız yanlış anlaşılır bu durum bu bir, ikincisi arkadaş madem mağduriyeti giderecek bunun çok kolay bir yolu var o da forum yönetimine bir mailde bildirebilir zaman isteyebilir, bilinçli yapılmış bir dlndırıcılık taktiği bu yok steam iptal etmiş vs. bunları sokaktaki çocuklar yemez, kesinlikle bu işin peşini bırakmayacağım diğer arkadaşlar gibi tek dosyada birleştirip savcılığa verilecektir kendisi.

konuyla alakalı arkadaşları etiketliyorum;
@parni; @eyjaf; @Baris; @Byomeryildirim; @Metehaan; @Muhammed280916; @farukaydln; @aliirizabekci; @KeremMB;

etiketlemediğim bir çok arkadaş var.
Merhaba

Önceki mesajımda mesaj taşıyıcılığını doğru bulmadığımı belirtmiştim. Mağdur arkadaşı kırmamak ve mesajına cevap vermemezlik yapmamak adına cevap verdim. Ek olarak o zamanlar telafi yapacağını söylüyordu bir umut yardım etmek istedim.

Konuyu değiştiriyorum. Kişi bana telafi yaptıktan 4 gün sonra tekrar steam oyunları geri aldı. 520 TL civarı mağduriyetim mevcut. Gerekli dekontları isteyen kişilere gönderebilirim. Dilekçe yazabilirim veya dilekçeye benim ismimi de dahil edebilirsiniz.