Aynı hataya düşüp başvurdum ve şuan icralığım. Konuyu kısaca özetleyeyim;

Adamları arayıp başvurdum modemimi vs. ayarlayarak. Bana 1 hafta içinde aktif olacağını söylediler. Aradan tam 3 hafta geçmesine karşı aktif olmadı. Defalarca kez arayıp aktif olmadığını söyledim ama aktif dediler.

Tamam dedim madem aktif internet ışığı yanmıyor, parasıyla teknik ekip gönderin baksınlar düzeltsinler. Bir 2 hafta da teknik ekip beklemekle geçti ama gelen olmadı. Gene defalarca arayıp gelmedi dememe rağmen bugün gelir yarın gelir diye geçiştirdiler.

En son 1.5 ay küsür sonra gelecekseniz gelin gelmeyecekseniz iptal edin dedim gene gelmediler. Aradım iptal ettim. Bir sürü evrak doldurmamı ve kargoyla onlara göndermemi söylediler eyvallah dedim gönderdim. Sonra SuperOnline'ı arayıp bağlattım ve aynı gün gelip kurup gittiler.

Aradan geçti 5 ay, bir baktım avukat arıyor. TürkNet'e 3 aylık ödenmemiş faturam varmış 180TL değerinde (o zaman aylık 60TL'ydi) ve ben ödemediğim için avukata verilmiş, üstüne dosya masrafıyla olmuş 540TL.

Ulan dedim görüşme kayıtlarım, yolladığım kargo fişi vs. Belli, üstüne 1MB kullanmadığım internete ne faturası? Hatta bu süreçte sikayetvar.com da yazılı ve tarihi belli şikayet konularım var. Sözde tebligat yollanmış ve teslim alınmış. Alan kim diyorum cevap yok. Gittim THK'ye anlattım böyle böyle diye şaşırdılar ama bir şey de yapmadılar.

Velhasıl kelam, avukat hala arıyor. Aradığında açıp şarkı dinletiyorum. Ben o 540TL'yi bir gecelik eğlenceme veriyorum ama ısrarla kullanmadığım şeyi ödemicem. Şuanda da e-devlet üzerinden haciz görünüyor.

Benim ön yargım belli. Tavsiye etmiyorum o yüzden.