Biliyorsunuz internet üzerinden alışveriş yapılmasını sağlayan ödeme sistemi PayPal, Türkiye’deki faaliyetlerini 2016 yılında durdurduğunu ve gerekçe olarak ta Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu'na (BDDK) yaptığı lisans başvurusunun reddini göstermişti.





Bugün e-Ticaret ve e-İhracat ile ilgili AR-GE yaparken videoya denk geldim ve sonuna kadar izledim.
Sorulan sorular çok isabetli ve katma değeri yüksekti, Orxan İsayev 'e buradan tekrar şükranlarımızı sunalım.
Bunların dışında bu kadar ihracata teşvik edici maddeler açıklanırken, KOSGEB ve Ticaret Bakanlığında kredi ve hibe desteği sunulurken ülkeye döviz girmesi istenirken neden " Paypal " gibi Uluslararası mecranın göz bebeği konumunda olan bir şirkete çocuk gibi küsülür ki ?
Bu kadar mı kibir ve egoya battık. Neden işlerini iyi yapan firmalarla hep ters düşüp ümüklerini sıkmaya çalışıyoruz, anlaşmak ve çıkar sağlamak varken.
Neyse, serzenişi bırakıp asıl konuya geleyim.

Orxan İsayev kimdir ? (Bilgi sahibi olmayanlar için)

Videoyu izledikten sonra içimden geçenleri yorumlara döktüm sağ olsun cevap verdi. Cevap vermekle kalmayıp çok güzel bir haberin habercisi oldu diyebilir miyiz ?
Sizler " Paypal " şirketinin ülkemizde tekrardan aktif olmasını ve ofis açmasını ister miydiniz ?