1 ay önce adsense onayı alan yabancı bir fitness, sağlık bloğum var. Içinde 6 sterlin kesinleşmiş bakiyesi var. 1 yıllık bir site fakat son 2 haftadır ilgileniyorum. 2 hafta önce günlük 20-30 hit geliyordu fakat yeni girilen makaleler ve backlink çalışmalarıyla 3 gün önce 130 kişi, 2 gun once 140, dun 170 kişi geldi ve sürekli artıyor. Şu anda ortalama günlük yarim sterlin gibi birşey bırakıyor fakat yükseliyor sürekli. Içerisinde 1 aylık günde bir makale hazır makaleler dahil verilecektir. Makaleler 1500-3000 Kelime aralığındadır. Hit in %80-90 lik kısmı amerikadan gerisi ingiltere, kanada gibi ülkelerden gelmektedir. Başka bir projeye başlamak için satıyorum. Domain 6 harfli marka olabilecek bir domaindir. 50 dolar değerindeki premium teması ve adsense hesabıyla verilecektir. Yanında sosyal medya hesapları da verilecektir. Domain godaddy de olup 2024 yılına kadar alınmıştır. Yurtdışından tanıtım yazısı teklifleri gelmektedir örneğin geçen ay 1 firmaya $100 a tanıtım yazısı sattık onun silinmemesi gerekiyor. Istediğimiz fiyat 25.000 TL dir ki hiçbirşey yapilmasa sürekli artış ve hazır makaleleri ile bu ücret birkaç ay sonra 35-45 olacaktır sadece diğer projeye girmek için satıyoruz. Ilgilenirseniz profilimdeki whatsapptan ulaşabilirsiniz...