Selamlar Dostlar, sizlerle hem bir sevincimi hemde sitemin ilerleyişini paylaşmak istedim. 5 Ekimde 2020 tarihinde blogspot üzerinde SIFIR (0) bilgi ile bir blog açıp, hergün 3 özgün makale paylaştığım ve 14 Ekimde Adsense başvurusu yaptığım türkçe blogum. Az önce
adsenseden onay aldı. Bu aşamalarda tecrubesinden faydalanarak, bloguma en iyi temayı kuran
@Geor; , kardeşime bana katlandığı

ve isteklerime en kısa sürede cevap vermeye çalıştığı için, Ayrıca seo çalışmasında bana yardımcı olan
@ipekbuyukhiz; hocama, sonsuz teşekkürler. siteme şuanda organik olarak günde 14 ile 90 arası hit gelmeye başladı. yavaş yavaş sayı artar diye ümit ediyorum. arapça, rusça,ingilizce ve almancaya da bir çevirmen kadar olmasada hakimim. bu blogumu rayına otutturduktan sonra, yabancı dilde bir blogspot açarak onu domaine bağlayarak bir deneme daha yapacağım. bugüne kadar yaptığım harcamalar şöyle;
Blogspotta Site açmak = 0 TL
Premium Tema Kurulumu ve Ayarlar= 55TL
Domain= 80TL
Seo Paketi= 30TL
Total= 165 TL
Biliyorum türkçede kazanmak zor. Ama yıldır böyle bir arzum vardı. gerçeğe dönüştürmek istedim. umarım sizlerde gerçeğe dönüştürebilirsiniz. Gelişmeleri ve adımları haftalık edit olarak yayınlamaya çalışacağım.
GELİŞMELER
29.10.2020 :Bugün 24.günüm ve aranma hacmi çok olmasada sitem 3 konum kendi başlıklarında ki anahtar kelimelerde ilk 100'e girdi