hocam videoyu çektiğinizde beni etiketlermisiniz
Tabi Hocam
Başarılı bir video,
1- Aynı isimde token çıkarılabilir mi mesela ben r10 diye yine token oluşturabilir miyim, yoksa her isim bir tane mi oluyor.
2- satış için likit eklemek lazım demişsiniz eklediğim likit diyelim ki 1 bnb o zaman sadece o kadarlık mı satış yapılabiliyor
3- web sitesi oluşturmak gerekiyor mu token için
Şimdi herkes merak eder çıkarayım tokeni satayım oh ne güzel 1 milyar tane diyeytim 100k gelse daha ne diyebilir ama bu işin bütçe olayını neler olabileceğini ne kadar lazım olacağını da anlatırsanız başlamadan önce lazım olur diye düşünüyorum.
video gelince etiketlerseniz çok seviniriz. Teşekkürler
Tabi hocam ekleyeceğim
1- İstediğiniz isimde oluşturabilirsiniz. Tokenlerde isime değil contract adresine bakılır. Yani hepsinin ayrı kimliği var.
2-Örneğin 1 bnb karşılığı 10.000 r10 token eklediniz havuza, bu durumda 1 bnb 10.000 r10 token etmiş oluyor. Yani fiyatı 0.0001 bnb yapmış oluyor. Tokenin alım satım durumuna göre fiyatı artıyor veya azalıyor. Sonraki havuza eklemelerde bu fiyat üzerinden yapılmak zorunda.
3- Web sitesi oluşturmanıza gerek yok.
Önemli olan token, coin oluşturmak değil zaten hazır internette bir kaç tık ile kolayca oluşturabileceğiniz servisler var. Önemli olan tokeni duyurabilmek başkalarına aldırabilmek.
Çok teşekkürler hocam
Mesajımız bulunsun teşekkürler
Ben teşekkür ederim
Teşekkürler, inceliyorum
Ben teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim
İşte şimdi hapı yuttuk. Türk milleti olarak araştırmayı sevmeyip, hazıra konmayı sevdiğimiz için çok az sayıda scammer Türk'ün tokenına denk geliyorduk. Şimdi bu rakam daha da artacak sayenizde.

hocam valla bu kadar bilmeyen olduğunu bilmiyordum bir sürü video var ama.