Monitördeki panellerden kaynaklanıyor bu durum. Muhtemelen 2 monitör arasında panel farkı vardır. Örnek iPhone telefonlarda da bu şekildedir. Aynı seri üretilen telefonlarda birisi daha beyaz iken diğeri sarı renk olarak gösterir. Ancak kalibre ile çözülebilecek bir olay değil gibi.
İade etme gibi bir şansınız varsa iade edip tekrar alın diyeceğim de üzerinden zaman geçmiş hem monitör daha çok pahalanmıştır hem de iade almazlar.
İade etmeyi deneyeceğim bakalım hocam. Monitör 1 aydır devamlı kargoda git gel yapıyor. İlk başta altında ek bir küçük switch varmış onu görmedim, monitöre elektrik gelmiyor diye göndermiştim. İkincisi geldiğinde farkettim geri gönderttim. Bu defa ise renk sorunu ile karşılaştım. Normalde 3 tane almıştım birisinde de ölü piksel vardı onlar iade aldılar.
Kurdum ancak çalıştıramadım hocam, farklı bir sürümünü deniyorum.
---
Aşağıdaki maddeye ithafen iade başvurusunda bulundum. Ben ürünü alırken üretimler arasında renk farklılığı olabileceği ile ilgili bir bilgilendirme yapılmamıştı. Sonucu paylaşacağım.
Ürünün özellikleri, tanıtımında belirtilen özelliklerden farklıysa ya da,
müşterinin üründen beklediği faydayı azaltan eksiklikler varsa, ürün, ayıplı mal sınıfına girer.