zoe adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle

https://youtu.be/nR6_yVeuCW4
Bu da farklı bir bakış açısı
Ben bu bakış açısına ve bunun gibi olan diğerlerine (ki çok fazla var sadece size gösterileni değil gerçekleri araştırırsanız bulabilirsiniz) inanıyorum.
Küresel ısınmaya, daha doğrusu zararlı bir şey olduğuna inanmıyorum.
İnandığım şey şu,
Eğer siz bir hastanede eli kolu bağlı hareketsiz şekilde yatıyorsanız ve hiçbir sağlık sorununuz yoksa, hemşire masanın üzerine bir şırınga koyup bunun içinde zehir var ve bu seni öldürür dedikten sonra senin yaptığın panik işte kürsel ısınma budur.
Bu zehir seni öldürmeyecek, seni öldürecek olan şey o zehrin orda olduğunu bilmek ve hemşirenin gelip sana onu yapma riski.
Şu anda bu durumda olduğumuzu düşünüyorum.
Dünya insanın yaşaması için 4/4'lük yaratılmıştır.
Yüzyıllardır da yaşıyoruz.
Ama hemşire git gide şırıngayı eline almaya başladı.
Biz de elimiz kolumuz bağlı olduğu için şırıngadan korkarak panik oluyoruz.
Oysa biz ölmeyecek kadar sağlıklıyız.
Mesele bize kürsel ısınma, bilmem şu bilmem bu, gök taşı, yer taşı diyerek bizi paniğe sokan insanların bize yapabilecekleri.
Yani dünyada bir şey olduğu yok, olacağı da yok.
Ama bize bunu inandırmak isteyen insanların bize yapabilecekleri önemli.
Yani senin küresel ısınmanın gerçek olduğunu bilmeni istedikleri için 'buzullar küresel ısınmadan eridi, buzullarda hapsolmuş milyar yıllık virüs doğaya yayıldı' diyerek milyonlarca insanı öldürüp bunu küresel ısınmaya bağlayarak sahte bir virüs daha yayabilirler. İşte asıl korkulması gereken durum bu...
Asıl korkulması gereken kişi hemşire.
Küresel ısınma sadece bir etiket.
Sadece istedikleri gibi hareket etmeni istiyorlar. İstesen de istemesende sonuçları olacak. Ama sebebi dünya olmayacak.
Dünya yeterince sağlam ve kıyamete kadar yaşamı koruyacak şekilde yaratıldı. Yüzyıllardır da koruyor.
Bunlar benim düşüncelerim, katılmayabilirsiniz. çok da önemli değil katılmamanız.