Forumda dahi en sevmediğim şey "şu ülkeden gitmek istiyorum" konuları. Lakin açan arkadaşlara da %100 hak veriyorum..
Ya hiç mi dürüst esnaf kalmadı? Sanayiye gidersin
En başta yakın yıllardır tanıdığım motorcu arkadaşım 2021 6. Ayında eşimin Aracı su kaynattı. Aracı arkadaşım yaptı daha doğrusunu yaptıgınız söyledi. Aracı almaya gittim 5km sonra yine su kaynattı. -(hararet göstergesi filan zaten bozmuşlar çalışmıyordu. 7. ayda yine motor yapıldıgı söylendi.! Karaktersiz hiç bir şey yapmamış. Yag bile koymamış. Araba satıldıgı gün motor yedi. Oda bana girdi. 1.1 motor olan araca 4 litre koydum hepsini içti.. normal de3 litre yeterdi. yani çıkan yagın yerine yag bile koymamış. değiştim dediği parçalar eski parçalar
Başka biri farklı bir araba için 50 tl lik şey ile çözülecek olan şey için motor istiyor araba diyen mi?
Telefoncuya gittim. Ekran koruyucu taktı. Sagdan soldan 1.5 2 santim açık. Dedim toto bu ne 😂
Bu bunun diyor. Lan kaç kere taktırdım bu bunun değil diyorum. Telefonu kafasına atacaktım ki söktü.
Çatı yaptırdım geçen sonbahar, geçen gün çatı tek rüzgarda %35 %40 ını kaldırdı attı. Başka kimsede atma yokken bende attı
Ne çivi çakmış kiremitlere ne tel çekmiş. Karaktersizi kaç kere aradım açmadı.. İşi veren Müteahhit te tanıdık oda başkasına vermiş.. Bekliyorum.
Yakıt alırsın zam gelecek diye yakıt yok diyen mi..
Lastikçiye gittim. Lastigi tamir etti kontrol ettim hava kaçırıyor. Karaktersiz para aldı...tamir edemeyecektin neden para alıyorsun... Haram zıkkım olsun...
Yani bunun gibi bir sürü sineye çektiğimiz üç kağıtçılıklar...
Bu ülke hiç düzelmeyecek mi? Midem bulandı gerçekten...