Askeri sınırlar içerisinde hırsızlık yapan adamı önce cimere daha sonra savcılığa verdim.
Tabiki bu adam rütbeli.
Ne oldu?
Benim hakkımda askeriyeyi kötülemekten dava açılmasını gerektiğini önermişler

Hani sene 1900 değil diyorsunuzya , bu olay son 1 yıl içerisinde oldu.
Savcılık ne yaptı?
33 ifade var , delil yetersizliği

Aynen kardeşim aras kargo
Hocam spesifik saçmalalıklarla genel bir hüküm çıkaramazsınız. Eğer mesele anlattığınızla sınırlıysa cimer'e durumu anlattınız diye kimse böyle bir dava açma talebinde bulunmaz, bulunursa ancak saçmalamış olur. İfadelerinizde aşırılıklar varsa bir ihtimal ondan cesaret alıp bu yola yönelmiş olabilirler. Somut delil olmadan itham gibi... Ya da başka bir neden... Yoksa inan kafası 4 işleme çalışan hiç bir askeri personel cimere yazdın diye sırf bu sebeple böyle bir yola girişmez.
İkinci bir mesele ki ben subay olarak görevimi yaptığım bölgede çok falza rütbeliyle çok fazla zaman geçirdim ve cimerden gelen şikayetlerde soruşturma için kurulan heyet denetler ve çoğu rütbeli bu konudan dolayı rahat at oynatamadığı için de cimer endişesi taşır. Bahsettiğiniz spesifik olay gibi bir örnek dahi görmedim onca vakaya şahit olan ve RDM Subayı olduğu için tüm tugayın psikolojik boyutu olan vakalarına şahit olan biri olarak.