senin daha o küçük beynin biseye basmazken ben de epey marka vardı rahatsın, kac kişiye marka devir ettim, ettirdim vs onlar bilir. daha yakın zamanda devir ettirdiğim markadan adamlar aylık ortalama 1000 kargo çıkmaya başladılar. hem zekanda ileri derece problem var, hem de malin bayrak tutani olduğun için sana olayin mağaza olduğunu 3 sayfada zor anlattım. kafan yavaş yavaş bastikca, baktın olay çok farklı sonra ücret kısmına geldin, farkli ilk saçma dediğin mesajda zaten, devir ve kiralama önerisi sunmuştum. diğer yandan hala yarım anladığın için, fatura silsilesindesin, onu da anlatmam için 3 saufa gerekiyor ama uğraşmayacağım, konuyu okuyanlar anlarsa yeterli.
küçük beyin bak, bu konuda kişinin şirketi yok, babasına şirket açmış, sonra gidip babası adina trendyola mağaza açmış. ardından kendi adina marka tescili yaptırmış. karşı taraf bunların mağaza ismini kullanıyor ve adam bunu değiştirtmek istiyor. sen hala fatura silsilesindesin, adamın şirketi yok, babasına açmış faturayı nereden kesecek? 3 sayafa o beyne biraz birşeyler soktum 3 5 sayfaya anlatırım anca, artik yoruldum. bi günümü boşa harcadın, bu boş beyinle ticaret yapabiliyorsan harika..
edit: bi de 9.7 puanlı magazamdan ekran koyayım da o panel yoktur, da havada kalmasın.