Öncelikle ülke genelinde zaten 5-5.5 milyon mülteci var. Bak mülteci diyorum suriyeli değil sadece. Hadi diyelim ki 5 kişi yaşıyorlar bir evde ki yaşamadıklarına eminim en aşağı 10 kişi yaşıyorlar. Bu şekilde taş çatlasın 500 bin konut yapar Türkiye genelinde. Senin dediğin fiyat yükselmesi nasıl olur biliyo musun? Esenler, Beylikdüzü, Şirinevler vs gibi muhitlere bir yoğun mülteci, yabancı ve turist akını olur anca o şekilde tavan yapar bu fiyatlar. Genel fiyat artışını göz önünde bulundurmadan sadece mülteciler üzerinden konuşuyoruz. Keza bence mültecilerde keyfe keder fazla veriyim demiyodur. Ev sahibi daha fazla kazanmak için elin garibanına bunu yapınca mültecimi suçlu oluyor? Ulan hayatımda hiç şu mültecileri savunmadım geldiniz bana adamları savundurttunuz valla sizede helal olsun. Sevgiler, saygılar
Nerde 5-5.5 milyon kardeşim ? Resmi açıklamalara inanan olması hala çok şaşırtıyor beni. Ben samsunluyum, yolsa Türkten çok suriyeli ile karşılaşıyorum. Bu da demek ki en az samsunlu kadar suriyeli var. Samsunun nufusu 1 milyon. Var gerisini sen hesapla. Hangi resmi rakam doğru hangi resmi rakam gerçek ? enflasyon rakamı gibi suriyeli rakamıda. Ne suriyeli sevdalısıymışınız. Hak ettiğinizi yaşayın. 5 yıl sonra partiyaa suriya azade diye bir örgüt kapınızın önünde bomba patlattığında görürsünüz.