asigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar trendyol da ayakkanu satıyorum mağaza kendi ismini benim mağazam ile aynı yaptı benim firmam babamın adına patent aldım bu hafta gelecek aybı isimdr ütünü. Olan ayakkabı satıcıları ve 1 mağaza var benim markamla aynı isme ait bir karakter büyğk harf benim şahsi sitem de var markama ait diğer satıcıdan ayakkabı alan herkes beni. Arıyor benim diğer öapaza ismini kaldırtmam diğer aynı isme sahip ayakkabıları kapatmam lazım
hocam dediğim gibi mağaza babanın şahıs şirketi üzerineyse, markayı babana devir edeceksin, limited ya da anonim şirketse şirkete devir edersin vs. evraklar mağaza yetkilisiyle uyuşmalı ki dikkate alınsın. belki dikkate de almayacaklar, anlamayan birine denk geleceksin vs. doğru kişiye ulaşana kadar sürekli tekrar bildirim açacaksın ama uğraş ben diğer mağaza ismini değiştirtebileceğine ve sadece markan olan sizin mağazanın isminin kalacağını umuyorum. bir çok kişi aynı durumda, farksız mağaza isimleri mağdur ediyor. adam mağazanla aynı isme ortadaki boşluğu siliyor, birleşik yazıyor kabul ediyorlar. diğeri aynı mağaza isminin sonuna 34, 01, vs ekliyor kabul ediyorlar. sonra senin web siten varsa belayı buldun, diğer tüm çakmaların müşterisi seni arıyor, uğraş dur..

masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Notere vs gerek yok. XX isimli mağaza xx isimli markamın ürünlerini satmaya yetkilidir imza kaşe bitti.
evet üstad yukarıda tekrar tekrar! sorunu okursun ve anlarsın diye tahmin ediyorum. bana boşa haksız alıntılar yaptığını fark edersin diye umuyorum. okuduğunu anlamak ve ona göre cevap vermek önemli. anlamadan etmeden öyle herkese rastgele ''bilmiyorsun, yanlış yönlendiriyorsun vs'' gibi söylemlerin anlamı yok diye düşünüyorum. kolay gelsin..