Eskiden yazmıştım şimdi de yazayım, Seo = para artık. Önceden site aç içerik ekle hit kazan adsense üzerinden para kazan mantığı vardı. Şimdi ekibin olacak, spamı basacaksın, reklamı da vereceksin al sana seo.
Teknik konularda ise haber siteleri yakınlaşamıyor bile gerçek detay verenlere. Örneğin php dersleri gibi kelimede hiç haber sitesi var mı? Ya da e ticaret yazılımı gibi kelimelerde ya da iPhone 13 inceleme gibi kelimelerde?
bilginizin olmadığı hitleri artık alamazsınız çünkü onları spamci haber siteleri alıyor. Teknik konularda ise gerçekten iyiysen hitini alırsın, işin özeti bu.
yanlış anlamayın bunu ben kendime de diyorum, şu anda internetin kalifiyesiz elemanlarıyız. Ben o yüzden içerik işini bıraktım e ticaret ile uğraşıyorum.
bunu nasıl anladım, kendime soru sorarak. Ne hakkında detaylı site yapabilirim diye sordum? Cevabım yoktu. Dedim ki Turgay sen başka yola yönel o zaman. Herkes bana girişimci diyor ama ben aslında yapamayacağım işten çıkış yapıyorum. Yapabileceğim işlere yöneliyorum. Bu demek değil ki benim yapamayacağım işi başkası yapmasın. Yapar ama ben kendiö yapamayacağımı biliyorum.