genç arkadaşlarda hep aynı pervasızlık var.
yasal zeminini bilmediğiniz hiç bir işe girmeyin.
hesabınıza giren çıkan her paradan sorumlusunuz.
bu basit bir dol@ndırıcılık meselesi.
ya bir terör örgütü size kendi adına ödeme yaptırırsa ne olacak?
bir saldırı eylemi için gerekli para sizin cypto hesabınız üzerinden ödense ne olacak?
terörle mücadele gelir alır, olay netleşene kadar tutuklu yargılanırsınız.
elinde akıllı telefon taşırken akılsızca hareket eden kardeşlerin başı çok ağrır.
bu yaptığınız yasal olmayan para kazanma şekli yüzünden insanlar daha kolay dol@ndırılıyor.
ben şirketimden sipariş verip farklı isimden eft gönderenlere açıklama kısmına sipariş ismini ya da sipariş numarasını yazmayı şart koşuyorum yoksa malı göndermen ücreti iade ederim.
ben yasal fatura keserken kargo takip evrağı ibraz edebilirken kimse dol@ndırılmasın diye ödeme isminde ya da açıklamasında siparişin geçmesini şart koşuyorum.
ama genç arkadaşlar coin satarken takipçi satarken açıklamasız pervasız iş yapıyor.
aliosman ilk bu işlere başladığında yapma dedim dinlemedi başına iş aldı.
forumda bu örnek olmasına rağmen hala yapacağı iş ile ilgili araştırma yapmadan çalışan kardeşler var.
forumlar bu iş için var.
forumlar total zeka yaratmak iöçin başkalarının zekasını deneyimini kullanabilmeniz için var.
ama siz forumda arama yapmazsanız, çalıştığınız sektörün eski mesajlarını takip etmezseniz
z böyle başınıza dava alırsınız maalesef.
geçmiş olsun.
inşallah tüm mağdurlar ile anlaşırsınız.
dol@ndırıcılık şikayete bağlıdır Ve kasta tabidir.
yani kasıt ispatlanamadığı sürece ceza almazsınız ama dava süreçleri yıpratıcıdır.
arkadaş birşey satmamış sadece bozum yapmış. Ayrıca terör örgütü banka hesabınıza para gönderirse siz sorumlu olmazsınız gerekli kanıtlarınız var. o zaman her terorist herkesin bankasına para göndersin öyle iş olurmu? ayrıca kripto para cüzdanına birisi para gönderirse kim olduğunu bulamazsınız adı üstünde kripto. iyi günler.