erx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne boş sohbet birtanenin ücretsiz testi mi olur ?
Adam denemen için verir kullanırsın denersin fakat ücretinide ödersin. Bunun olayı budur.
Olayı uzatmamak için kısa kesiyorum başkaları da müdahil oluyor.

Hocam siz kimsiniz ? .

Ben tartışmayı kapattım konu dağılmasın diye . Siz o arkadaşın akrabası veya avukatı mısınız? . Konu da kim haklı kim haksız bunu mu soruyoruz ?. Veya proxy satıcısı mısınız ?.

Ben neden işime yaramayan bir hizmeti alayım ?. 1 Kişi gönderdi uymadı sistemime . Ben herkesten denemek için satın mı alayım ? . Neden alayım ? Parayı sokakta mı buluyoruz biz?

İnsanlar hosting hesabı alırken denemek istemezler mi ?. Hocam scriptimi çalıştırıyor mu bana 1 saat veya 1 gün veya 1 birimlik açın ben test edeyim. Birçok r10 firması da bunu verir zaten.

Kaldı ki mevzu 3 5 lira para değil. Ama ben birçok proxy firmasını ÜCRETİNİ VEREREK denedim ama proxleri çalıştırmadı programımda . Denediğim 2 tane firma da çalıştırdı kaldı ki bir süredir zaten onları kullanıyordum ama yeni yıl ile birlikte ikisi de çok yüksek zamlar yaptılar.

Bende bundan dolayı yeni bir firma arayışına girdim. Ben testi aylarca veya yıllarca istemiyorum. Test yapacağım süre 10 saniye . 10 Saniye yahu .

Ben neden 10 saniye için benim işime yaramayacak çalıştırmayacak birşey için para vereyim ???

Lütfen konuyla alakası olmayan kişiler yazmasın. Kalplerini kırmak istemiyorum. Bu konu bir tartışma konusu değil , bu konu bir proxy arama konusu . Konuyu saptırmayın daha fazla.