O fiyata büyük bir zevkle yazıyorum şahsen. 100 kelimesi 1,5 TL'ye yazdığım dönemlerdeki birçok yazı hâlâ ilk sayfada. Şu an -konu fark etmeksizin- 2,5 TL'ye yazıyorum ve gösterdiğim özen konusunda değişen bir şey yok.
Bazen saatlerce düşünürüm. Özellikle şiirli veya esprili içerikleri yazarken çok zaman harcarım. Sonuçta orijinal komik espriler ve kafiyeli şiirler üretmek kolay değil.

Müşteri 400 kelime demiştir fakat gerekiyorsa ekstra 400-500 kelime yazarım, amaç daha detaylı olsun ve konu bütünlüğü bozulmasın.
Bunları 100 kelimesi 2,5 TL'ye yazmama rağmen yapıyorum.
Çünkü birçok kişi taban fiyattan hizmet almak istiyor ve ben de yapabileceğim başka bir iş olmadığı için onları kaçırmak istemiyorum.
Siz bunu kendi emeğine saygısızlık olarak görebilirsiniz fakat ben bir yabancıdan farksız olan ailemi, onların rencide edici sözlerini, kendi özel durumumu falan düşününce 5 TL bile benim için değerli bir para.
Bu insanlardan bana bir hayır gelmeyeceği için şu an ve özellikle ilerleyen süreçte beni idare edebilecek kadar paraya ihtiyacım var. Bunu biriktirmek için 2,5 TL'ye de yazarım, tanesi 10 kuruştan C/P de yaparım. Hiç sorun değil.
Bunları kendimi acındırmak veya reklam etmek için yazmıyorum çünkü forumda iş almayı bıraktım. Uzun süre almayı düşünmüyorum. Sadece hazır makale satışı yapmayı planlıyorum.
Ücret ile kalite arasında mutlak bir ilişki kurmak yanlış.