Öncelikle konumuza hoş geldiniz arkadaşlar
Bigolive duyanlarınız aranız'da vardır duymayan arkadaşlar içinde kısaca bahsedeyim normalde görüntülü olarak devam eden platform 2 ayında gaming alanında da ilerleme kararı alarak devam etmeye karar verdi bizlerde burada bigolive'de yayın yaparak para kazanmamız mümkün maaşlı çalışan olarak başlıyorsunuz kısacası.,

YAPMAMIZ GEREKENLER AŞŞAĞIDA LİSTELEDİM

Arkadaşlar para kazanmak için ajanslar var bunlara kayıt yapmanız gerekmektedir.
Bende kendi ajansım var Pixel ajans adı sizleride ajansımıza alabilirim dilerseniz.
Yaşınız +18 olması lazım

arkadaşlar 1 ayda toplanda 16 gün yayın toplam süresi 48 olması lazım yani 16/48 saat olarak düşünün buda şöyle ki yayın süreniz min.2 saat olacak açtığınız yayının

bu süreçte bizden istenen şartları yerine getirirsek Min.40 dolar para kazanıyorsunuz arkadaşlar

evinde oturan yayına merak salmış yada twitch v.s farklı platfromlarda yayın yapan ama para kazanamayan arkadaşlar varsa bu işe girecek hepiniz davetlisiniz

min.40 dolar max 2480 dolar kazanç sağlayabilirsiniz.

iletişim için discord = Mamitw-27#4729 üzerinden iletişim kurabiliriz

Kişisel olarak yayın açabilirsiniz ama para kazanamazsınız arkadaşlar bu sebebten dolayı ajanslara kayıt olmanız gerekmektedir benim ajansım olur başka bir ajans olur orası sizlere kalmış

Kazanç tablosu izlenme olayınız ile alakalı arkadaşlar .
ARKADAŞLAR TABLODA Kİ İZLENME ORTALAMANIZ.ACU YAZAN ORTALAMA İZLEYİCİ SAYISI
AMA ŞÖYLE BİR ŞEY VAR ÖRNEK OLARAK 1 KİŞİ KATILDIĞINDA YAYINA 5 ADET BOT GELİYOR TOPLAMDA HER YAYINDA 5 KİŞİ İZLEMESİ YETERLİ ORTALAMA 25 --30 KİŞİ ARASI SAYILIYOR.

PM OLARAK YAZMAYINIZ LÜTFEN DC ÜZERİNDEN İLETİŞİM KURUNUZ BURADAN HERKESE TEK TEK YAZAMIYORUM SESLİ OLARAK ANLATIM SAĞLIYORUM