Selamun Aleyküm ; Son zamanlarda grup çaldırma olayları bir hayli fazlalaştı.Adam grup satın alıyor parasını ödedikten 1 saat sonra grubu elinden geri alıyorlar.Yaptığım araştırmalar neticesinde bu olayı çözdüm. Şimdi Grup alırken aşağıdaki adımları tek tek izlerseniz bir daha grubunuz çalınmaz..
Bugün 1 grup almak istedim.beni gruba yönetici yaptılar, Gruptaki yöneticileri editörler, moderatörleri inceledim.İnceleme ekran görüntüsü :

Yukarıdaki fotoğrafta 2 yönetici ve 2 moderatör görüyorsunuz.. Buraya kadar herşey normal görünüyor.
adım 2 : Tarayıcıya m.facebook.comdan giriş yapın SIRASIYLA GRUP AYARLARI/KİŞİLER SEKMESİNE TIKLAYIN..Sekmeye tıkladığım an karşına çıkan yönetici listesinin ekran görüntüsü :

Yukarıda gördüğünüz ekran görüntüsünde toplam 8 adet yönetici var..Ama ilk baktığınız ekran görüntüsünde 2 Yönetici 2 moderatör vardı.. Buraya kadar yapacağınız işlem Hem masa üstünden diğer bütün yönetici editör ve moderatörleri görevden çıkarın.Daha sonra m.facebook'tan girip kaçtane yönetici varsa onların hepsini tek tek çıkarın.. Buraya kadar temizledik..Geçelim diğer aşamaya.

Adım 3 : Satıcı size grubu teslim etmeden hemen önce veya Bir kaç gün önce farklı bir profiline veya Sayfasına grup için yönetici daveti gönderiyor.. Gelen daveti kabul etmediği için grupta yönetici görünmüyor.Bunu görmek için Grup tüm kişilere tıkladıktan sonra karşınıza çıkacak panelin görüntüsünü atıyorum :

Sırasıyla 1,2,3 ve 4 olarak işaretlediğim sekmelere tıklayın.Orada Yönetici gördüğünüz sayfa profil kim varsa çıkarın..

1 numara yazdığım kısımda 1 adet yönetici sayfa gördük.Bu profil grubun yöneticiler listesinde yok.. Hemen çıkarıyoruz. 2,3,4 hepsine tek tek bakın inceleyin.Acele etmeyin Yönetici kim varsa çıkarın..
Son aşama : GRUP AYARLARI ORADAN BAĞLI SAYFALARA GİRİYORUZ :

Burada bağlı kaçtane sayfa varsa hepsinin bağlantısını kaldırıyoruz..

FİNAL : grup temizlendi.. Hesabınız sağlam ise bir daha sizden kimse grup falan çalamaz..