Jeilbreak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bak bu durum aslında içler acısı hocam, çok geçmiş olsun. Her şeyin var ama şunun yok demeleri de "kıl aramak" deyimi gibi. Zaten iş başvuru şartları, roman olan günümüzde, "her şeyin tamam şunun yok" gibi bir ifade, saçma ama ne yapalım sağlık işte.Onlar da çalıştırdıkları işçilerin sağlıklarını düşünüyorlar (POLYANACILIK). "Simit yesinler" diye hayıflanan insanlar aşın yoksa diğerlerini öldürürsün derken reklamlara çıkıyor lakin ben bundan günün 24 saatini alıyorum beş paradan fazla vermiyorum derken nereye saklanıyorlar acaba?
Sağlığımızı düşündüklerini sanmıyorum tamamen emirlerinin altına almak için yapıyorlar bunu. Ben aşı zorlamada yer alan mantığı zaten çözemiyorum. Aşılı insanlara pcr testi uygulanmıyor, bu insanlar sırf aşılı diye hastalığı oradan oraya yayma hakkına sahip oluyorlar. Ama aşısız olunca birde üstüne covid olunca dünyanın en kötüsü siz oluyorsunuz. Tüm önlemleri alıyorum, bu zamana kadar da şükür ne ben ne de ailem bir hastalık geçirmedi.
Bu seçim bizim olsaydı, bu konuda özgür olsaydık aşı yaptırmayı düşünürdüm ama bu baskılar, zorlamalar ve mantıksız açıklamalar karşısında neden diye soruyorum.
Bu şekilde gittiğimiz yere kadar gitmek en mantıklısı, hiç olmazsa bu konuda olumlu, gerçekçi, kanıtlı belirli istatistiksel veriler yayımlanana kadar.