Altın almak gerçekti hayal oldu.
Araba almak gerçekti hayal oldu.
Tatile gitmek gerçekti hayal oldu.
Ayakkabı almak gerçekti hayal oldu.
Pantolon almak gerçekti hayal oldu.
30 yas adamım
bu gunler de altın harıcı yanlıs
o donemde araç sayısı 7 mılyon cvarında ıken suan 25 mılyon araç var ulkede
fındıkdan gunluk yapar tabı anamın desteğğı ıle o fındık 3 kurusa satıp
ayakkabı almaya çalışırdık 1 ayakkabı pantolon almak ardından o yılı geçırmek gerekıyordu 2 -3 almak luks ıdı bayramlık kavramı vardı
tatıle gıtmek ucak bınmek ceptelefonu almak helekı soyle bır evde babadan tutut çocuklara kadar cep telefonu asırı luks ıdı sadece babada tel olur evde sabıt telefon kullanılırdı
kendı hala amcalarım 2-3 yılda bır koye gelırdı esıden kuzenler gelırdı sımdı torun torbaya karısıp ıl ıl gezıyorlar
koy guzel ama kuzenler antalya tarafında otelelrde tatıl yapıyor
tatıl kısmına gelelım ustede dedım gıbı yaz tatıllerı koyde geçerdı
sımdı mıllet otellere gıdıyor
kendımden yazdım bulundum koy çok guzel ancak etrafımdakı akrabalar ısıne keyfıne geldı zaman gelıyor
antalya taraflarında tatıle gıtmezlerse bırde çıkarları doğrultusunda gelıyorlar tabı
Not suan Aydın dıdım de teyzem gelelı 1.5 ay oldu enıste ve kuzenlerle boşda koyde durmakdansa ınsaatta çalışmaya geldım
dıdım akbuk tarafları baya guzle mılasa da gezmek ıcın gıttım harıka gök kusaklaır çıkıyor sık sık baya guzel yerler ancak yol yok alt yapıları berbat
mılyonlarca turıst gelen yerlerde vıllalar yapılıyor ancak yol yaptı deyıp dalga geçenlerı buraları gosterıp
yerın dıbıne gommek ıstıyorum resmen guzellım yerler e gelen turıstler dalga geçıyrdur vıllalı koyler olmus buralar alt yapı berbat ve beledıye baskanının reklamını gordukce guluyorum ve bunlara oy verenlere sasıyorum
Yarında bıletımı aldım donuyorum samsuna benım kucuk ayvacık ılcem yuksek koylerıne beton yol yapıldı yapılmayan yerlere çalışmalar devam edıyor ana yol yapılıyor
sukurler olsun