Öncelik ile TÜRKİYE nereye gidiyor değil nereye götürülüyor demek daha doğru olur.
Bir hükümet düşünün ülkenin tüm varlıklarını satıyor iktidarda kalmak için önce medyayı özgürsüzleştiriyor paranın 1000 1 inide halka göz boyamak için dağıtıyor yüzde 60 ını yandaşlarına dağıtıyor.Tabi buda yetmiyor ülkenin adalet , sağlık ve güvenlik sistemlerini zehirliyor kendisinden olmayanlar için işlemez hale getiriyor.Eğitimsiz bir toplum oluşsun diye çocukları imam hatip liselerine yönlendiriyor eğitim kitaplarındaki çoğu faydalı bilgiyide taru mar edip kaldırtıyor, fakir i daha fakir zenginleride acımasız yapıyor.Milletin yararına olan hiç bir projeyi desteklemiyor ama ne idüğü belirsiz vakıflara milyonlarca lira aktarıp çalıyor.Peki tüm bunlar yaşanırken halk ne yapıyor tam anlamı ile hiçbirşey sarayda kullanılmayan odaların faturalarını ödüyor alınmayan ekinlerini çöpe atıyor halkı ile ucuza paylaşmıyor çocuklarının okumasını istemiyor sosyal medya fenomeni ,popçu , topçu olsun istiyor.Ülkede sanki yalan, **************,ahlaksızlık ayaklanmış yürüyor ama kimse görmüyor yada duymuyor öleki kimse kimseye yardım etmeyi bırak menfaati yoksa selam vermiyor.
Örf adet anane yi söylemiyorum bile çünki kalmadı peki bunlar neden başımıza geldi ?
1- Atasına ayyaş denirken susarsan başına bunlar geliyor.
2- Komşunun yalan ve iftira ile içeri atılmasına izin verirsen bunlar başına geliyor.
4- Çocuğunun eğitimini düşünmezsen ülkenin içine edilir ve başına bunlar gelir.
5- Sen dolar ile mi maaş alıyorsun diye soran bakana ulan tuvalet kağıdının ham maddesi dolar ile geliyor ülkene neyden bahsediyorsun demezsen başına bunlar gelir.
6- Çocuklara tecavüz edilirken bir kereden bişey olmaz diyen, ramazan dı ondan çikolata vermedikl diyen birini bakan yaptırırsan tepki vermezsen başına bunlar gelir.
7- kürt, türk, alevi,sunni, sağcı, solcu hepberaber ülken için en ufak bişey yapmazsan bunlar başına gelir.
8- 16 17 yaşındaki kızların soyunduğu sosyal medya platformlarına izin verdirirsen başına bunlar gelir.
9- Ülken için iyi proje çıkarmış insanları desteklemezsen başına bunlar gelir.
10- ülkemizde geçinemeyen milyonlar varken ülkenin kimliğine 250 bin dolar fiyat biçenleri durdurmazsan başına bunlar gelir.
Türkiye nereye gidiyor bilmiyorum ama AZERBEYCAN olma yoluna götürüldüğüne eminim.Sen örfünü adetini anane ni unutursan ülkeni koruyamazsın.Ülkeyi bu hale getirmede payı olan herkesin utanacağını bilsem yüzüne tükürürümde hepsi yarab bi şükür diyeceği için tükürüğüm bile haram olsun onlara...