Merhabalar,

Kıyafet - Çanta- Kozmatik alanında bir kaç kişiye dropshopping vereceğiz her şeyi biz yapacağız kargolama her şey bize ait stoklarımız ve ürün yelpazemiz iyi durumda ( üretim devamlı yapılıyor)

Not; Arkadaşlar asla ben yapamam diye şühpeniz olmasın birincisi ilgi çok gerektirmez dolap ve gardrops'da satıyorsanız her gün bir 30 dakikanızı ayırırsanız kazancınız gerçekten sizleri tatmin edecek şekilde olur kalan tüm işlerinizi bizler yapıyoruz neden böyle bir şey yapıyoruz çünkü devamlı üretim ve tedarik kısmındayız bu yüzden ne kadarı üretim olursa maliyetimiz o kadarı düşüyor instagram da basit şekilde 50tl gibi reklamlar ile günde 10-15 ürün dahi satabilirsiniz bir shopier açabilir ve oradan satın almalarını sağlayabilirsiniz

Instagram'da vergisiz satış nasıl yapılır ve satış stratejisi ile satışlar nasıl artırılır paylaşacağız.

Katılım süreciyle ilgili bilmeniz gerekenler;
Bu ekibe bir kaç kişi dahil edilecek
Dahil edilecek kişilerden 190₺ ödeme alınacak ( herhangi bir satış yapılamaz ise bu tutar iade edilecek)
Vergi mükellefi olmadan günde sadece 5 dakikanızı ayırarak yüksek aylık cirolar elde etmenizi sağlıyoruz.

En çok sorulan sorular;
Vergi Mükellefi Olmak Gerekli Mi ?
Hayır, dolap gardrops veya instagram'da vergi mükellefi olmadan satış yapabilirsiniz.

Ayda Ne Kadar Kazanırım?
Bunu kimse bilemez, bir gün günde 1000 TL bile kazanabilirsin, günde 12-13 ürün satan arkadaşımız zaten bu cirolara ulaşıyor.

Destek Olacak Mısınız?
Her konuda size destek olacağız ve stratejilerinizi sizinle paylaşacağız ve satışlarınızı artıracağız.

Yazlık ürünler gelecek mi ?
Her mevsim ürün üretip tedarik etmekteyiz ve ürün yelpazemiz her zaman daha fazla olacaktır.

Toptan ürün sağlıyor musunuz?
Evet yapıyoruz en az 25 seri almak şartıyla tüm türkiyeye gönderim yapıyoruz.

Erkek kıyafetlerimiz bunun dışında kozmatik - çanta - bayan giyim mevcut
Ürünlerin detaylı görselini whatsapp hatımızdan alabilirsiniz

Bizimle çalışan arkadaşımız güzel kazançlar elde etmeye başladı umarım herkes için böyle olur.