Bunun farkındayım üstad, düzelteceğim, sitenin eksiği çok, inşallah ekip üyeleriyle birlikte birşeyler yapacağız. Neden sayının fazla olduğunu düşünüyorsunuz?
Güzel bir sözleşme oluşturdum, bu sözleşme ile herkes adaletli bir gelire sahip olacak ve kararlar oy çokluğu ile değil puan çokluğuyla alınacak. Sözleşmede bunların hepsine yer verdim. Allahın izniyle güzel birşey oluşturmaya çalıştım, ekip üyeleriylede eksikleri tamamlayacağız inşallah.
Hocam whatsapp üzerinden bana önerilerde bulunabilirsiniz. (whatsapp: 0552 013 39 09 )
Bir kitap okumuştum, yazarı
Özkan İRMAN kitabın ismide
Ortak Hadi Gel Batalım. Kitap içerisinde ortalıklara ve işletmelere dair faydalı bulduğum bilgiler yer alıyor eğer vaktiniz olursa alıp okumanızı tavsiye ederim.
Bir şirket ortaklığını herşeyden ziyade şöyle düşünün. Bir öğrenci olduğunuzu ve 10 kişinin aynı evde kaldığını düşünün. Küçük bir evi yönetirken bile bu 10 kişi ile mutlaka bir yerde sorun yaşarsınız. Evet sözleşme önemli tabi ki fakat sözleşmeye uymakta çok önemli. Şahsen bana göre bir yerden sonra sözleşmeninde önemi kalmıyor insanlar için. Araya para girdiği zaman insanlar hiçbir şeyi umursamıyor genelde.
Kararların puan çokluğu ile alınacak olması da bana göre birşey değiştirmez sonuçta puanlama da oylama gibi ortaklar arasında yapılacak.
Beni yanlış anlamayın ortaklarla bu iş olmaz demek istemiyorum, sadece alanında donanımlı, şirket içerisinde sizin gibi olabilecek 1-2 kişi ile veya 3-4 kişi ile bu işi yürütmeye bakın derim. Yine takdir sizin tabi ki.
Bunlar benim kişisel düşüncelerim.