Aralık ayının başında uygulama yayınlamıştım. 1 hafta geçmeden günlük 2kya yakın gelire ulaşmıştı. Admob ve uygulamam yeniydi sonra ihtiyacımdan dolayı satma fikri oluştu aklımda burda konu açtım ne kadar yapar bu uygulama diye. Abartmıyorum gelen yorumların 10da 9u; kazançların silinir admob javaya bu kadar ödeme yapmaz, bende bu yoldan geçtim admob bu kadar ödeme vermez, yeni uygulamaya bu kadar ödeme yapmaz oldu. Bu yorumlar hevesimi kaçırdı kazançların silinecegini düşünüp saldım ve uygulama biraz düşmeye başladı kullanıcıların bazıları sildi bazıları bıraktı ama yinede geliri kötü değildi. Bugün kazanç kesinleşmiş ve kazancın büyük bir kısmı yansımış şuan mutlu oldum ve yeni uygulamalar yayınlayacam bu yolda elimden geleni yapacagım inanıyorumki ne kadar çok karşı olanlar olursa olsun emeğinin karşılığını alırsın. Pes etmeyin arkadaşlar olumsuz yorumlar hep olacaktır önceki konuma bakabilirsiniz olumlu yorum yapan 1 kişi bile belki yoktur. Yürüdügünüz yolda kaybedeceğinizi bilseniz bile pes etmeyin.
Herkese hayırlı seneler ve hayırlı akşamlar umarım herşey gönlünüzce olur.